Throndor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Iggy pop'un seslendirmiş olduğu bi şarkı var..money money ,ya da 'get the money' benzeri bir ismi olması lazım.. Sözleri lazım amma velakin nette aradım yok.. Dinledim çıkarayım diye ama adamı anlamak ne mümkün.. Sözleri bilen ,sözlerin olduğu web sayfası bilen vs. varsa çok makbule geçer..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sözler için www.letssingit.com şarkının bildiğin kısımlarınıda google da arat çıkar[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 www.letssingit.com'da aradım şimdi..parça yok.. +google'dan kastım zaten ilk başta bayağı bir..maalesef varamadım bir yere..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 o zaman benim ozzy nin bi şarkısı için yaptığım ibi yapacan aratacan kazaa dan teker tekr indirecen şarkıalrı hem manyak arşiv in olcak hem şarkıyı bulacan hm aptal damgası vuracan kendi kendine[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Rhcp'nin g hits cıktı mı acep ? Du bne bunu musiki bolumune aciim
wicca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 www.azlyrics.com (popsa eğer,rhcp falan da bulursun burda) www.darklyrics.com (metal,gothic vb.)
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Müzik bölümü diilmi bunun yeri yaf? Eğer bulursan şarkıyı www.paticik.com/lyricz ede eklersen sevinirim eğer ekleyemem yada yapamadım diosan buraya yaz sözlerini yada öms den bana gönder hallederim bende :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bu şarkı arizona dream in ost de yokmuydu?[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean
Öne çıkan mesajlar