asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 A Rh +[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 0 (rh) -[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 a Rh +[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 B ama RH+mı - bilmiyorum öğrenmeye çalışıcam sanırım B+olması lzm[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 b rh +[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ABRh(+)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 A RH (+) Hiç AB yok 1 tane var aramızda. Bencil seni =).[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bence profilimize yazalım bunları ya ayarlarım bölümüne profilimizde bulunsun nebilim kan lazım olduunda herkez kimin ne grp olduunu heran öğrenebilsinki birbirlernin yakından tanıyan insanlar fln varsa mesela cep telefonnu fln yoluyla acil ulaşılabilir..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 B Rh +[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 0 RH - [bı sey olursa nasıl bulcam bu kanı :( ][hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 AB RH(+)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ya benimde 0 RH ( - ) =( Ve ben kan verirken fenalaşıyorum iğne yapıldığında bile yarım saat yerimden kalkamıyorum =( Böylebi sorunum olmasaydı bugün o çapadaki Kızılay'ın önündeki kalabalığa karışıcaktık arkadaşla[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 0 Rh(-) said: Wulfgar, demiş ki: Bildiğim kadarıyla en zor bulunanı 0 negatif ti Evet öyle, hatta filmlerde filan hep bu kan bulunamaz... Bu ara kan grupları bilinenin aksine A,B,0,Rh gibi 4 faktör ile belirlenmez. Tam olarak hatırlayamasam da Rh gibi 10 kadar faktör daha bulunmaktadır. Bunların de işin içine girmesiyle 127 (işte bu sayıyı çok iyi hatırlıyorum) farklı kan grubu ortaya çıkmaktadır. Yani birebir uyumlu kan bulunması son derece zor bir olaydır bu nedenle benzeri bir kan verilir. Bildiğim kadarıyla yapılması kesin ameliyatlardan önce hastadan gerekli miktarda kan ameliyat sırasında kullanılmak üzere önceden alınıyorumuş (en azından yurdışında görmüştüm bunu). Bence en mantıklısı bu. Herkes yılda 1 kez kendisi için kan verse kimsenin kan sorunu olmaz... [Bu mesaj Dilbao tarafından 21 November 2003 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 A Rh + en piyasa kandır :) bende ondan var zaten. demekki bende piyasa bi adammı oluyorum acaba?[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 0 RH+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 A rh + Sebil bişi bu herkeste far..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 0 Rh -[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 A rh+[hline]You will never be strong enough! You will never be good enough! You were never conceived in love! You will not rise above! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Benden hiç yok:) B Rh+ görmedim sanırım Bu arada dikkatinizi çekerim ablam AB dir kanlarımız bile uyuşmuyor[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 0 rh+ arkadaşlar + kan stokları yeterli miktarda bağışlanabilyor ve kana ihtiyaç olduğu söylendikten sonra + ler için pek bi sorun çıkmıo. ama - kanda ciddi sorunlar olabilio çünkü çok nadir bulnuyorlar(mış) doktor öle sölüo[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 21 November 2003 17:28 tarihinde demiş ki: Benden hiç yok:) B Rh+ görmedim sanırım said: DynamicK, 20 November 2003 22:58 tarihinde demiş ki: b rh +[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 a rh +[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 0 * en zor bulunan da paticik pek bi radikal be herkes 180 den uzun ve baya bi 0- var b+ cok olması lzm 2-3 tane yis suan heh[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 KAn Grubumu Bilmiyorum. Evet tahlil yaptırmadım. Biliyorum aslında çok zararlı yaptırmamam allah korusun bişey olsa zor duruma dusucem ama ihmalkarlık işte.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 0 RH + :)[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar