Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya yeter artık kusucam heryerde saçma sapan ped reklamları ve sürekli çekiyorlar hiç durmadan yeni reklam reklam yapmadan bile dünya para kaznabilecek tek ürün belki dünyada. bide aptal sloganlarla aptal haraketleri yokmu "delikanlı kızlar vıdı vıdı" "kariyer yaptım takla attım" "kızzsal mazeretler" harbi kusucam artık kadınlara karşı bi antipatim falan yok ta yeterbe kardeşim biyere kadar[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 molped reklamları devam etsin ordaki kızlar güzel:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lol wicca +1 hülya avşarın reklamındaki hostes de şirin yapıyo eheha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 eed gına geldi artık[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hülya avşarda ayrı bi igrençlik katıyor zaten[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bana mılletın ortasında gelıp elıme ped verıcekler bıde gecmıs olsun dıyecekler pedı fırlatırım kafalarına masada yuzunu cevırıp gulen tıpıde pede ıhtıyac hale getırırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 evet bende tiksinmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 lol sende gidip sorsan molpediniz varmı diye eline verirler :d kaşınmayacaksın bu sırada bende hoşlanmıyorum ama insanların ilgilerini çekiyorlar ve herkes 4 5 kez izliyor ve molped reklamı aklında kalıyor bunun yanında hostesin el hareketleriylen göstermesinin altında başka şeylerde yatıyor nasılsa makerana şarkısı akla geldiği zaman dansıda geliyordu buda öyle birşey aptal aptal geyiklerin erkeklerin arasında dönmesine yardım olabilecek bir vıdıvıdı[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Abi yakında bende bir prezervatif rekleamı yapıcam,millet dumurilize olacak...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Harbi bay geldi. Bide hani Çocukta Peydahlarım Kariyerde Yaparım Heyyo Heyyo Diye bi reklam var ya onada ayrı bi uyuzum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ucak derken restorant cıktı basımıza[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 çocuk da yaparım kariyer de reklamlarını görünce nedense içimde bir vahşet isteği kabarıyo. zaten nefret ediyorum nil karaibrahimgil denen söz yazarı+şarkıcı bozuntusundan, tam oldu bi de bu. hülya avşar kendini süper oyuncu filan sanmaya başladı sanırım şu sıralar, hanfendi süper kültürlü tabi, bi ara tiyatro bile oynamıştı yanılmıyosam, ee artık onun gibi bi "sanatçı"'nın boyle reklamlarda vs. boy göstermesi gayet normal![hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hani ulan kadin erkek esitligi ? bu kadar ped reklami yapiliyor erkekler icin boyle ozel bi urun yok mu erkege mahsus ? ayrimcilik mi yapiliyor ? bizim icin de boyle zoltek rolpek biseyler icad edilsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Your dick has a head but can't think. So use your head, use comdom.[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 banada baygınlık geldi hülya avşarda ayrı bi irenç olmuş biraz makyaj yapsaymış keşke feci yaşlı görünüyo :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 baydı..[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: BabacumMostors, 26 November 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Your dick has a head but can't think. So use your head, use comdom.[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar