hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 arkadaşlar kusura bakmayın ama bi oyun deli etti beni nfs undergrand diye bi oyun duymuşsunuzdur. cafe işletiyorum ve de bi save başka bi makinaya alamıyorum bütün dosyaları araştırdım ama bulamadım biliyorum baya bi kızıcaklar ama buraya o kadar giren adam cok oldugu için buraya yazdım cafe de sinir oldum nfs nin klasörürnü cektim gene de save olmadı save dosyasını nereye attıgını söylerseniz sevinirim. Yerel Yetkililer kızıcaklar ama :( başka çarem kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yaw belgelerim'e baksan oraya atıyo bazen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 cafe nerde,paticiklereindirim varmı? :) (çok kötüyüm)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sen benim topic'e cwp versene :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar