DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bu serverda AoS oynamak için acc aldım, karakter yarattım vs ama Entering Britannia.. yazısında kalıyor ve oyuna giremiyorum. Sorun nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 3d olarak mı giriyorsun 2d mi[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 3d girilmio siz girebildiniz ni 3d[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 3d olmucaksa nabıcam ben age of shadows u abicim 3d lazım bana hayatımız boyunca 2d oynamışız.. Bunun bir emulator u yok mu 3d yi çalıştırıcak bir Sphere serveri[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya 3rd ben calıstıramadım bilmiom su anda server ları yoktur buyuk ihtimalle yakında acılır işallah[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 3D olarak girmeye çalışıyorum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 uzun uğraşlar sonunda halletmiş bulunmaktayım :D[hline]Experience My Dead SideKinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Oyun pek güzel gözükmüyor sanki (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Dandik 2d grafiklerinden iyidir.. be abi.. mesela oyunda yürüyorsun char status taki adam da yürüyor :) zamanında Little Big Adventure die bir oyun vardı ona benzemiş :)[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 2d yi tercih ederim ben.. ne bileyim bana daha hoş gözüküyor.. zaten aos 2d, 3d kandırmaca.. grafikleri fln second age ile 3rd dawn ile aynı.. gerçi lbr de de öyleydi ya neyse.. ha bu arada o server yeni aos eklentilerini destekliyor muydu? özel vuruşlar, resitanceler vs vs[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ss in oldugu adres ne?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 www.oblivion2.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar