burakkk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 http://catskills.no-ip.com/ Yabancı bir server yeni açtık. Onlarca quest, rpye yönelim, güzel bir karakter yaratma sistemi, güzel şehirler,token ve hediye sistemi, hızlı skill gain, iyi ayarlanmış bir combat sistemi, dengelenmiş skiller ve daha birsürü yenilik. Server RuUo dur. Kayıt ücretsizdir. Sitedeki forumlardan üye olabilirsiniz. Girmek içinse uogatewayi indirmeniz gerekmektedir. İndirdikten sonra "Public Servers" kısmına girin ve "Catskills" serverını bulun. Ordan girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Iyi hos tebrik ederim ama neden Ingilizce?Acikcasi sirf Ingilizce diye ben bu sharda gelmicek bi cok kisi biliyorum.Siteyi bari turkce yapsaydin ? Yinede hayırlı olsun ingiliz arkadasim.[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Burda pek fazla yabancı servere girecek kişi yok yinede tebrikler..kolay gelsin[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Kusura bakma ama osi gibi olsan yabancı oldugu için gelmem koaly gelsin :=( Yani arkdasım ingilizce olsun lafımız yokta neden türkçesini koymazsın uluslar arası çalış :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adorer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: FRP_Master, 24 November 2003 22:17 tarihinde demiş ki: Iyi hos tebrik ederim ama neden Ingilizce?Acikcasi sirf Ingilizce diye ben bu sharda gelmicek bi cok kisi biliyorum.Siteyi bari turkce yapsaydin ? Yinede hayırlı olsun ingiliz arkadasim.[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Bunlardan biride beniö Frp cok doru konusmussun adamlar türkce varken yabancı server acmayı dşünmüşler ne diyelim.. hade gene hayılrı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 daha cok sayarsın. =)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bi ara bizim fazıl ımız vardı bol bol saydırırdık hatta babacum bilir saydırır dururduk nerelerde acaba *! Merak icinde etrafına bakınarak kaybolur*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Angelfire tarafından 26 November 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar