Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Larry7 [ Nasıl Download Edilir ? ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl mı nerden mi?:) underdogs'a eskioyun'a falan bak oralarda wardır (underdogsta download için FlashGet fln sakın kullanma banleniosun serverdan çok kıymetli serverları:))[hline]icq:172758290
Mesaj tarihi:
heffer illa icq dan mesaj attıracan ya.. şunu daha ince ayrıntılı bir şekilde anlatırsan sevinirim..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
ya icq kullanmıyorum . Şu an 12 mb oldu 3 kişide var eger kablo vs. varsa 2-3 saat bile sürmez. Sen yükle indirirsin direk . Ama tavsiyem kazaa lite i yükle . digerlerinde spyware var .
Mesaj tarihi:
bak larry 6 diye bi search ettir . Şaçma ama buluyo :) . Bide Leisure Suit Larry 7 diye . Mutlaka bulması lasım . Tekrar tekrar dene .
Mesaj tarihi:
sonunda 100 mb lik bi versiyonunu buldum ondada..16 mb yükledikten sona more sources needed dedi bıraktı nedemek bu yahu ?[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
Bazı dosyalar bozuk veya fake olabiliyor bende 65mb daha az kaldı 3:00 te biter gibi . Kingpin nasıl bulamadın hayret , Şu an 5 user var onlardan indiriyorum. iice arat .
Mesaj tarihi:
bi tane 100 mb civarında buldum dedim budur diye ondada 16 mb ta sapıttı more resources needed diyor ya off ![hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
evet fıtık eder bu program adamı .. yardımcı ol nox şimdiye kadar 1231432 kere dl etmem gerekir olmuyor ya[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
bekle bi search edicem kendim bulacakmı ? oki ? Benim şu na indirdigim dosyanın adı harfi harfine "Leisure Suit Larry 7". Bi ben aratayım bulacakmı bakalım.
  • Yeni Oluştur...