Zed Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 alet yeni upgrade oldu. adamlar "xp yüklüyse format atman gerekebilir, xp kıllık yapar" demişlerdi hdd için, öyle de yaptı. ben de format attım. ama iki gün sonra alet sürekli takılmaya başladı. bugün ise açılmamaya karar verdi. ne yapıp ettiysem düzeltemedim. kaç kere format attım bilmiyorum valla. scandisk vs de fayda etmedi. her seferinde hata buldu, düzeltti, ama sonra aynen devam. belki donanım sorunundandır diye tv tuner gibi gereksiz şeyleri çıkardım kasadan, sorun gitti sandım. format attım, xp yükledim yeniden. ama az önce aynı sorun yeniden başladı. tam xp yüklenirken hddden "click!" sesi geliyo ve alet takılıyo. xp cdsinde sorun olmadığına eminim. sorun ne olabilir? çözümü nedir?[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 upgradeden sonraki özellikleri aslında yazsan daha ii olur ya bilmiyorum bunla alakası varmıdır pek yok gibi ama şöle diim amd athlon 1800xp+ cpu da win98 yüklersem uo calısmıyo hiç bi sekilde cok acaip bi sorun(1 hafta boyunca herseyi yaptım denedim nafile) illaki xp yuklucem xp yukleyince hersey calısıyo super işliyo alet[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Zed Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 anakart asus a7v8x-x işlemci amd athlon xp 2500+ hdd samsung bilmemne[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ha bide bende şu avrdı anakart epox ddr bios upgrade i yapmamıstım aldıgım gşibi direk kurdum calıstırıyordum pc bir müddet sonra göçüyo yada direk restart atıyodu baya bi nedne olur diye uraştım durdum sonr aarastırdım anakart da bug varmıs cpu ısısını 20 derece fazla gosterip restart atıyomus surekli onu bios update ini yapınca düzelttim onda nsonra pc de hiçbi sorun kalmadıydı senin aletin göçmesi belkide ondan olabilir ben pek çakma mbu konulardan ama basıma gelenler bunlar bir dene istersen anakartın tam olarak hangi çeşit oldugunu ogrenip dogru bios update ini çekip yap istersen aam yanlıs sürüm ü kurarsan elinde patlıyo dikkat et :P bukadar biliyom valla işallah düzelir bu pc nin sorun cıkarması feci stres yapıyo adamda :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Zed via'nın hyperion driverlarını indirip kurcan xp'yi kurduktan sonra ilk iş olarak. Ben RAM'lardan şüpheleniom gerçi. HDD o tip şeyleri yapmasının başka bi nedenide kalıcı bad sector olması. Surface Scan'da BS çıkmıosa o zaman ramdan şüphelen derim ben.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar