Awacs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Kemal Sunal'ın 100 numaralı adam filmini izlemeyen yoktur galiba aramızda ben bir şeyi merak ediyorum. Şöyle bir sahne var; - Al oğlum bu parayı ama sakın zamparalık yapma.. - Baba ne zamparalığı bu parayla şey bile çekilmez.. (Bir kaç saniye duraklama..) - Ne çekilmez oğlum. - Niyet, niyet. Bu parayla niyet bile çekilmez. Bu sahnedeki espiriyi farkettiğimde misafirlikteydim. Dudaklarımı ısırmaktan ağzımdan kan gelmeye başlamıştı. Siz bu espiriyi anladığınızda ilk tutumunuz ne oldu? Ya da şimdiye dek farketmişmiydiniz? [Bu mesaj Awacs tarafından 25 November 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 dudaklarımın 2 ucundaki mesafede değişim olmadı çok saçma bi konu, saçma bi soru[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 26 November 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 saçma bulduysan cevap yazma. yorum belirtmek zorunda değilsin. [Bu mesaj Awacs tarafından 26 November 2003 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hehe hoşmuş.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 peki[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar