smerten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 puffffff!!!!![hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hired gun ile çok mantıklı birşeyi belirtiyoruz da bazıları at gözlüğü takmış durumda...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ne at gozlugu be iki lafin biri birisi kendi isine gelen bir seye karsi cikildi mi at gozlugu diyor. animecisin bu kadar cizgi roman topici acilmasi hosuna gitmedi belli ki diyorsun ayni topicde toplansin. boyle sacma sey HICBIR forumda yok. ne patinajda butun 4 cekerle ilgili topicler tek topicde toplaniyor ne muzikte butun metal topicleri ayni topicde. cikmissin bunu savunuyorsun sonra da 'mantikli' sey soylemis oluyorsun digerleri de 'at' gozlugu - her ne poqsa bu artik -.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 animeci diye beni bilmeden bir sınıfa sokma ok mi yavrucum? bi bak anime forumuna kaç mesajım var, kaç tanesi farklı animelerle ilgili, ne kadar az ilgiliyim anlarsın... bilmeden konuşmamayı öğren beni rahatsız eden şeyi defalarca tekrarladım. çok kargaşa olması, arada diğer topiclerin kaynaması. sticky'de toplanmasının çok daha iyi olacağı da aşikar. ok? ha ayrıca benim kadar ninja turtles manyağı bir insan da göremezsin. çizgi filmleri de çok severim. ama sana göre ben animeciyim ya doğru pardon, sevemem onları. neyse takıl[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 anime forumunda mesajin yoksa animelerle bu kadar az ilgiliysen on saattir burda ne 'vidi vidi' yapiyorsun 'yavru'cugum ? once sen konusmayi ogren. arada diger topiclerin kaynamamasini istiyorsan git teker teker forumlarina bakarak topiclerini bul. sen kolay ve rahat icraat yapacaksin diye millet serbestisinden mi olacak. bu gune kadar su ya da bu forumdaki topicler hodo edilsin ben tek tusla hebe yapamiyorum diye yaygara cikaran tek kisi sensin, 'yavru'cugum. - bunlar senin terimlerin - karakterleri taniyalim topiclerinde bunca insan konusuyor ki demek ki bunca insan ilgileniyor bu topiclerle problem arzeden de yok nedense senin gibi, 'yavru'cugum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 benim aynı fikirde olan bi sürü kişi var yavrucum tamam mı, senden başka kimse yok diyerek bir yere varamazsın. saçmalamaya devam etmemeni salık veriyorum. yaşının benden küçük olduğunu düşünüp ondan yavrucum diyorum bir sorun mu var yani? takılmış kalmışın yavrucuma... neyse dediğim gibi benimle aynı fikirde olan bi sürü kişi var. ayrıca topicler kaynıyo demek "ben işimi tek tıkla yapamıyorum" demek değildir, bunu aklında bulundur da belki ihtiyacın olur.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 senle ayni fikirde olan bu kitleleri goremiyorum, 'yavru'cugum. yasca buyuk olsan da olmasan da 'yavruagzi' muhabbeti yapmak terbiyesizcedir. tek tik cift tik, bak burda bir suru adam senin hacli seferine cikmana neden olan bu topiclerde egleniyor konusuyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Ya tanıtmayın su karakterleri artık ya,Zaten bence anime bolumunu ı cizgi dunyası haline getirmek zaten sacma ayırın ikisini herkes rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 alla alla ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Eğer karakterleri tanıyalım threadleri silinirse 10 gün önce en son msg yazılmış threadler üste çıkar. Kaldıki bahsi geçen topicler 4-5 ay sonra hazine değerinde olucak. Gambit hakkında bilgi isteyen arama kısmına "gambit" yazıcak ve hoop...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 silinsin demiyoruz zaten, yararlı şeyler çok, sticky yapılsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Sabo ya kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar