WindShade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 eve geldim dayanamadim yaticam simdi[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hoşgeldin geçmiş olsun[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben olsam ölürdüm kesin[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yol kac saat surdu bilmiyorum ama 3 saat uyudum simdide canakkaleye gidiyorum anne...............[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 OHA, oha, OHA..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 lan şimdi düşündüm de, ben de amerika'dan gelirken senden 4 saat az yolculuk yapmışım. senin problem kanada'da çok kalmandan kaynaklanıyor. bir de saat farkı nedir kanada'yla?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Onun oldugu yer ayni zamanda bizimde oldugumuz yer turkiye'den 10 saat geride. Ayrica windshade olayi biraz abartmis. Feribotla vancouver 1,5 saat ordan havaalani ise otobusle yarim saat. gerisi ise Frankfurt tahminimce 13 saat ordan Istanbul ise 3 saat yani bu evden cik o eve gir, beklemeler filan herseyi dahil edince bir gun suruyor. Ama anlamadigim bisey var Nanaimo'dan Vancouver'a direk ferry varken niye Schwartz Bay'e gittin ki ?[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 nanaimodan kalkmiyodu hava berbatti bide frankurta geldik havada 38 tur attik sisten ayni sekilde istanbulda :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bir daha geri dönecen mi windshade? yoksa 2. döneme kadar burda mı kalcan?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yolda yaşlanır insan[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: -Melancholy-, 25 November 2003 12:53 tarihinde demiş ki: Bir daha geri dönecen mi windshade? yoksa 2. döneme kadar burda mı kalcan?[hline] buyuk ihtimal hayir...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yani kalıyo mu dönüyon mu ben 5. sınıfta brezilyaya gitmiştim 18 saat uçak ta kalmıştım paris- sao paulo arası. 3-4 kere uyanıp tekrar uyumuştum[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar