kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Evet gittim ve paticik üyelerine bir katlım olsun diye buraya yorumunu yapıyorum kesinlikle ve kesinlikle gitmeyin.. Ankara'ya geldiğim ilk akşam(dün) abime dedim hade bi sinemaya gidelim falan armadada 12 seans ına bu rezil filmi koymuşlar bizde zannettik komedi falan abim 15 dk sonra çıktı bende yarısında dayanamadım çıktım WARNING: DO NOT GO TO THIS FILM ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tamamını seyredıp yorum yapsaydın dıkkate alırdım ama ... yanı ne kadar ıgrenc olabılırkı ???[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tamamını seyredemeyip çıktığıma göre katlanamaz bir film olduğunu senin düşünmen gerekirdi :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 o kadının tipinde bi eziklik aptallık salaklık karışımı var zaten[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ilk film komikti, buda rezaletmi diyorsun yani (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bende gitmeyi dusunuyordum.Gitmeyeyim bari :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya olay komik ama hele bi de hürriyette sarışınlarla ilgili bi fıkra annatılmış çok hoştu onu da yazıyorum " Otobanda sarışın bi polis sarışın bi sürücüyü durdurur ve ehliyetle kimlik ister. Sarışın sürücü şaşkın şaşkın bakar sora dayanamayan polis üstünde resminiz olan şey der. Sarışın sürücü çantasını biraz karıştırdıktan sora bi ayna çıkarır ve heralde bunun olması lazım der. Polis aynayı alır ve bakar. - Özür dilerim hanımefendi polis olduğunuzu bilsem durdurmazdım.[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 euhaehu blade güzelmiş LoL[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar