Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 evt sizce perk olarak ne almalıyım oyunun kurtları gatgeteer diyor ama bana sanki health alasım gibi geliyo +1500 hp veriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Daha tecrübelilerin tavsiyesini dinle bence. Ve sonuçta hata yapsan da perkleri yeniden ayarlamak mümkün yani geri dönüşü olmayan birşey değil sadece perk başına 3 gün beklemen lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Hangi class olursa olsun level 40a kadar train seminar git bence (4 perk, +7% XP), sonucta daha hizli level atlamana yardim ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hmm neden olmasın nasılsa sonra geri alır istedigim alana atarım tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Buradadamı varsın Rickatlas :) eheh dün bi buluşamadık yaw. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 gel su an oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 gatgeteer en iyisiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yok health le nano ya gidiyorum nano ve health sart bio da ıyı aslında ama son secimlerim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evt itiraf ediyorum o kadar iyi bir is yapmıslarki su an iyi gozuken perkler ilerdeki levellarda bir ise yaramıyo ama isin dahada kotusu o kadar cok yaralı perk varkı hangisini sececeginize karar vermek cok zor ama son kararımki yaklasık 300 sayfa forum okuyp oyundaki 50 den fazla engineer a sorduktan sonra kesinlikle kararım bio shield health ve dna eger 200 den sonraya kalırsam geri kalanlada genius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Evt en sonunda level 53 olunca metacrea ve time space ın anlamını ve engineer icin bir mech in nedemek oldugunu anladım tum perklerimi siliyorum yasasın gaeteer ve mechanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 nano skilleri onemli cunku direk olarak combata sen degil pet in giriyor :) nano ve hp de onemli ama acikcasi daha sonraya birakman en mantiklisi[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 http://auno.org/ao/perk.php http://www.aodb.info/perkconfig.aspx perkler için güzel iki tane site tavsie ederim bi çounuz biliosunuzdur ama =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar