Natural Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Sizce hangisi daha iyi ? bence hansi çünkü kimse onun gibi söylie mio.yani kimse onu taklit bile edemio.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 oncelikle Matt(hew) Barlow adamin adi... ayrica ikisinin sesleri cok farkli kanimca, karsilastirmak abes kacar... Yine de genel olarak bakarsak Hansi derim ve fakat metal piyasasinda "A Question of Heaven"i Matt gibi soyleyebilecek tek bir ses de yok... (Mesela Hansi A Question of Heaven soylemeye kalktiginda siciyor)[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 abi ne biliyim "Dark Saga" daki ah cekisleri beni bitirir Matt'in:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar