Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia game


tyler_gs

Öne çıkan mesajlar

ya yeni baslamadım biraz daha teknik yaklassak konulara mesala board en yaygın oyumn heralde simdilik bu oyun da onda gusel bi trick ogrendim biraz once forunlardan (z kırmızı cizgilerdeyken basındca basarılı bisey oluo) bunun gibi biseyleri burda paylasıp oyunu hakkıyla oynamak gusel olmaz mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi evlatcigim
Sol taraftaki boarding oyunlari zevkli lakin az puan veriyorlar. Misal en fazla 15k puan alabilirsin bi tanesinden o oyunda uluslararasi duzeyde bile 1. olsan. Sagdaki oyunlardan ise oldukca fazla puan aliyorsun fakat o oyunlar da sabrini olcuyor. Hepsinde ardarda 3 oyun kazaninca lig atliyosun lig atladikca puanlar ligin katsayisiyla carpiliyo. 6. lige gecmek icin en az 15 musabaka kazanman gerekiyo yani rakiplerinin de seninle ayni azim ve hirs icinde oldugunu dusunursen 30-40 musabaka yapiyosun son lige gelne kadar. Ayrica sagdaki oyunlar java kullandiklari icin asiri ram yiyorlar 4.-5. lig dolaylarinda hep bilgisayarim tikandi cogu arkadasimda da oluyor bu olay. Yani kisaca sagdaki oyunlar sabir olcen, gereksiz insani bunaltan ve sirf puan icin oynanan oyunlar.

Ozet olarak bu sene nokiagame umuldugu kadar basarili olamadi. Kotu oyunlar ve ilk 50 ye vaadettikleri n-gage kimseye oynamak icin yetmedi.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bug dolu, derece yapman için sabah akşam kasman gerekiyor, saçma sapan boş yere ATP harcamak zorunda kaldığın oyunlar yapmışlar.

Beğenmedim, oynamıyorum artık.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 24 November 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...