Angelfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 kullandiin php versionuna baaali 4.3 u cekersen aslanlar gibi en son yazdiimi kullanirsin[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Angelfire yada nın altında yazdığın kodu üsteki olamdan yazarsam çalışmaz biliyposun dimi =) ayrıca formda niye submit buttonunua $submit gibi bir ad verdin anlamadım ya neyse =) hani değer echo ettiriceksin diyicem ama submit buttonmu yani =) [hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… [Bu mesaj Berk tarafından 03 Mart 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 denedinmi berkcim :) ayrica submit olesine bi ise yaradii yok :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hmm çalışıyo globals on olunca ama ben açmıyorum globalsı ayrıca submit bi işe yaramıyosa niye koymuşlar hiç düşündün mü ben öyle bir kodu şu şekilde yazardım mesela: //form.html Ad : Soyad : //form.php if(isset($_POST['submit'])){ $ad = "$_POST[ad]"; $soyad = "$_POST[soyad]"; echo " Merhaba adiniz : $ad Soyadiniz : $soyad "; } else{ exit(); } ?>[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 =) isset bi sürü yerde bayağı işe yarıuyo queryler çalışıyomu diye kontrol etmekte filan yada cookie check olaylarında.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 isset() e bile gerek yok ki. if($_POST[submit]) yeterli oluyor zaten. Hatta if ($_POST) bile yeterli.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 biz burda bi tarafimizi yirtmisiz ama soruyu soran orc_lorddan tik yok :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 haklısın Sharky ama nedir? belki merak eder orc lordda bakar isset nedir diye; yoksa if($a) if(!$a) biliyorum tabiki =) ilerde kalkıp cookie check etmeye kalktıklarında notice almasınlar boşuna =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 :) Ne bileyim ben de sizi isset() fanatiklerinden sandım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Hmm siz eniyisi bana nereye ne yapmamı ne yazmamı baştan sonra verirseniz severim...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Biz sana baştan sona verirsek sen kendin nasıl geliştireceksin? yarın bigün bişey eklemeye kalkınca ne yapacaksın.. Ben phpdfe kendmi gleiştiricam diyosan biraz araştırma ve kafa yorma şart.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Doğrude hepsini denedim olmuyor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bak ne diycme yarın ben 10:00 gibi eve geleceğim; olamzsa sanan baştan sona anlatırım ne nasıldır diye.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Hmm tamam sanıyorum icq listemde varsın saol ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 beni online yakalarsan banada sorabilirsin.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Berk, 03 Mart 2003 23:12 tarihinde demiş ki: Hmm çalışıyo globals on olunca ama ben açmıyorum globalsı ayrıca submit bi işe yaramıyosa niye koymuşlar hiç düşündün mü ben öyle bir kodu şu şekilde yazardım mesela: //form.html Ad : Soyad : //form.php if(isset($_POST['submit'])){ $ad = "$_POST[ad]"; $soyad = "$_POST[soyad]"; echo " Merhaba adiniz : $ad Soyadiniz : $soyad "; } else{ exit(); } ?>[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… eger bunu kullancaksak actionda $PHP_SELF ide secebilirsin bolece iki dosya kullanamayada gerek kalmaz [hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben de php öğrenmek istiyorum ama hangi kitap en iyisi lütfen bir söleyin (C++ için bir kitap almıştım hiçbir şey anlatmıyordu ve de üstüne 40 milyon vermiştim, bir daha böle şeyler olmasın diye sordum). Türkçe bir şey söylerseniz (2 yıldır ingizilizce görüyorum, o yüzden pek iyi bilmiyorum)[hline]arcane, 24 Şubat 2003 14:10 tarihinde demiş ki: Ahmet koş sen tut ben vurayım koş koş ! Bunun uzerıne ahmetboy 24 Şubat 2003 14:12 tarihinde demiş ki: nası koşayım abi internetteyiz? Quand tu es un "sazan", touche ici..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 türkçe bilmiyorum ama şu varki PHP zatenb başlı başına bir dil PHP WEB SİTE bu aresten manuali alır okursan gayet yeterli olur.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 simdi soz vermis gibi olmiim ama hakki aabeyin bi kitabi vardi biraz eski ama ordaki bilgilerle birazda yapmaniz gerekenleri yazip bi yere koycam bakin die rahat edersniz bolece.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Angel sanırım onliesın ancak icqdan nasıl ulaşacagım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yanlis anlasilmasin o kitap bendede yok etten bi yerden buldum cektim ama bazi gereksiz yerleri var ve biraz eski yanlarida var ama dediim gibi bi edit yicek sonra koyarim bi yere[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 valla burayada kaydediorum komutu komutuna annattim ve sanirim annadim dedin gene deger ne die sorarsan bakirkoyluk olurum ona gore[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Değişken nedir :-P Sanırım anlamaya başladım ama kasıyor bayagı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ben 2. sayfaya falan baktım da baya korktum zor diye. Gerçekten çok mu zor (daha Visual Basic' de doğru düzgün bişi yazamayan için) ?[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar