Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Eternal, 28 October 2003 15:41 tarihinde demiş ki: eski bir gelenek bu...[hline] olay budur işte :) -ESKİ- eskimiş, bitmiş, yokolması lazım. lüzumsuz. vs. [Bu mesaj Norak tarafından 28 October 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 biraz once ramazan davulcusu bahsis istemeye geldi. bitti mi ramazan ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yok sanmıyorum daha yeni başladı be :P[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 zuzhuahuah sizin ramazan davulcusu sahura sizi 19.30 gibim kaldırır heralde adamın takvimi saati şaşmış zuahuaha :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 baktim efendi bi tip imaji var fazla ofke arzetmeden 'tesekkur ederim davul hizmeti almiyorum' diyip yolladim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Abi böyle bir cvp varmı yaw. Davul hizmeti almıyoruz. Kaval desen bi nebze. :) zuahuah Komedi yaws.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım :P[hline]and there's magic in the air... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 adam para almak için gelince dio ki onbeş hakkını almaya geldim pardon da geceleri ve gündüzleri beraber sayarsak 14 gün edio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: amarcord, 01 November 2003 16:00 tarihinde demiş ki: Abi böyle bir cvp varmı yaw. Davul hizmeti almıyoruz. Kaval desen bi nebze. :) zuahuah Komedi yaws.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? asd koptum ![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yagmur yok ya bu gece, davulcu maymunlari basladi gezinmeye. 2 gun yagmur var diye `davul hizmetini` vermeyip ne yuzle ertesi gun bahsis isteyip bu gun yagmur dinince gurultu yapmaya cikti aklim almiyor. bir daha gelirse calma kapimi kardesim diycem.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 untiy sen hala mahkemeye vermedinmi davulcuyu :) yalnız sizin davulcular yüzsüzmüş bizimkiler sadece bayramda gelir.:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 biraz ayarli gidiyolar bu sene. bi kere hizlica geciyo esseklik etmiyo 2 sene onceki gibi. o zaman zurnaciylab eraber duruyolardi aniriyorlardi on saat. bi de pek girmiyolar bu sokaga.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 başlık haricinde hiç bi kısmını okumadım bu konunun yazı yazmamın sebebide -nedendir bilmiyorum- başlık beni rahatsız etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 zurna olayı falan bozar hakkaten . çok tiz bi sesi var zurnanın. gerçi bizim mahallede de kaç kere davulcu dövdüler belli diil :) abartıyolar hakkaten.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım. lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.[ hline ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ramazan zurnacisi? ...ramazan halay ekibi ...ramazan halaybasisi ...ramazan dugunu ...ramazan silahi ...ramazan kaza kursunu[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla çok duymak isteyen kasete çektirsin, ne biliim ayarlasın müzik setinden, sabahın köründe dinlesin abicim evinde davul sesini. ben niye davul sesiyle uyanayım ya. niye ben kulak tıkacı kullanayım, sen kulaklık-walkman kullan çok duymak istiyosan. neymiş 365 günde 30 günmüş. ben o 30 günde de çalışıyorum arkadaşım ve herkes sabah gidip akşam gelmiyo evine (ki öyle olsada ne fark eder) benim gecenin üçünde uykuya ihtiyacım olabillir. ayrıca şu gelenektir kabullenelim gitsin de nasıl düşünülmeden söylenmiş bir sözdür ya. çağa uyum sağlayabildiği sürece gelenekler geçerlidir. mesela bugün köy yerlerinde evlenecek olanlara kına yakılır şehirde de, bu normaldir çünkü. ama yok bizim köyde gelenektir diye mahalle arasında sabaha kadar davullu zurnalı düğün yapsam sen ne düşünürdün acaba. düşün ki ertesi gün finallerin var, ki benim başımdan geçti böyle bir durum. arkadaşıma gittim ya çalışmak için. senin beni evimden ayrılma derecesine getirecek kadar rahatsız etmeye ne hakkın var. ama hayır davul zurna adettir, biz eğleniyoruz siz de e ğ l e n e c e k s i n i z! sosyal yaşam karşılıklı saygı üzerine kuruludur. gücü olanın ezmesi üzerine değil. din de saygının önemini vurgular. olayları yalnızca kendi pencerimizden görmek bizi dar görüşlü yapar. unutmayalım ki; bu ülkede yalnızca müslümanlar yok, hatta yalnızca sünni müslümanlar da yok. bir insanın nüfus kağıdında "dini" yazması da belirleyici değildir. din kişiyle tanrı arasında sevgi üzerine oturtulmuş bir inançtır. sen beni buna, ne koşulda olursa olsun (kendi inancına göre ramazan ayında sabah sahura kalkmak için davulla uyanma konusunda da) ortak edemezsin, etmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aha geldi davulcu mafyasi haraca kesmeye. cok buyuk bi hizmet yaptilar ya oruc tutanlara, yagmurlu havada cikmadilar soguk havada cikmadilar, simdi de haraca kesmeye geliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 simdi bunlara verilen her bukle para gelecek sene davul ihalelerine giren mafyalarin daha bi heyecanli olmasi demek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 davul sensin maymunlarda seni sksin ehuehe ahauhauha lol! ay ne kadar eğlendim bilemezsiniz... bence davulcu av sezonu diye bir şey yapmaları lazım ramazan haricinde geriye kalan aylarda avcı lisansına sahip insanlar davulcuları vursun ahauhauha mesela portnoy gelsin vuralım içini doldurup süs diye saklarız ne güzel değilmi... evet potasyum potasyum[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar