Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Evet günlük yaşamınızda yaptığınız bir eylem ve bunun neden'i ni yazın bakalım. Mesela örnek vereyim. Örnek: Bugün annemden,babamdan,ablamdan,kardeşlerimden önce mahllemizde oturan Makbule teyzenin bayramını kutladım neden miçünkü o daha çok para veriyor eh. Örnek:Kız arkadaşımdan ayrıldım (allah göstermesin)neden mi aldattı/boynuz. - - - Yazın ders çıkaralım, yazın rahatlayalım, yazın eğlenelim hadi bakalım ;) [hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Başlıyayım =) Dün bahariyede gezerken kalabalık yerlerde tırsa tırsa yürüyordum sebep terorist saldırılar. sonraa, Şu sıralar deli gibi para biriktiriyorum kız arkadaşıma doğum gününde güzel bi hediye almak için.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fahri garbage kralı olarak bunun da muhtemelen orada yer alacağını öngörüverdim nedense sebep: rahatça zırvalanabilmesi..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Lol aynen...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yetkili mod taşıyıversin o zmn eh.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ...ve okula gidio sınıfıma girince sayakta kaldım becouse sınıfta oturacak yer yoktu... Cosmo Girl -Aptal ayetleri, sayı bilmemne, sayfa 56 idi sanırım[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar