Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günün kutlu olsun mesajlarına ölüm!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence doğum güü kutlu olsun mesajları boşuna 15000 kişilik bir forumda günde ortalama 41 kişinin doğum günü oluyor. Herkes kutlamaya kalksa yazacak yer kalmaz. Lütfen bence daha duyarlı olalım.
Mesaj tarihi:
Şimdi "Benim hiç doğum günüm olmadı ki nbööhgüüeee"

diye bir post atıcak eminim heheh.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 25 November 2003 00:44 tarihinde demiş ki:
Hastamısın?[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..
the most charismatic.
[/i]

+1...

Sen git başka forumlara takıl,benden sana tavsiye....
yazık burada harcadığın vakitlere,bu topiği açacağın zamana..

*!sinirlenir*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Mesaj tarihi:
Adam dusuncesini yazmis bu kadar üstüne gidilmesi haksizlik. Daha olgun davranmaya davet ediyorum herkesi.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
365 günde 1 gün benim doğum günüm olucak ve o gün seni gericek .. seni burda bi gererim bi daha forumlara bakamassın.. *!sinirlidir*[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
bence sen tamer değil lamer diye açsaymışsın hesabını daha uygun olurmuş

lol!
açılan doğum günü konularını isteyen okur isteyen okumaz...[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
burası sıcak ortamı olan bir forum insanlar birbirlerinin doğum gününü kutlamak gibi güzel bir harekette bulunuyor... ve bir insan da bu tür mesajlara ölüm diye saçma bir topic açıyor... Sıcak ortamın içine kakasını yapıyor... teşekkür ederiz...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Mesaj tarihi:
yavas biraz. tamam bencede bu tip konular acilsin, bende gorursem mutlu olurum, hatta `neden acilmasin ki ne rahatsizlik veriyor?` tipinde bir mesaj yazmaya gelmisken bir baktim herkesten bir gergin cevaplar. Biraz rahat olun, sakin olun. kimse basitce fikrini soyledi diye bu kadar agir elestirilmemeli.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
babacum çek iki fırt sigara bişicin kalmas.. yada şınav çek..

eheheh..

ewt burası gerçekten sıcak bir forum.. Şahsen ben kimlerin ne gündoğduğuyla ilgileniyorum.. ayrıca ne biliyim iyiki dodun chrounos gibi bi mesaj görsem sevindirik olurum baya. o yüzden bu güzel alışkanlığımızı bırakmak nedendir ey müminler :D[hline]Opeth zamanında demişki,
I'm awaiting the sunrise
Gazing modestly through the coldest morning
  • Admin
Mesaj tarihi:
evet burası cok sıcak bi ortam
sakaryada eve internet aldım buraya giriyorum
kaloriferleri yakmıyoruz
ısınmamı paticik sağlıyo

*!gece yarısı iğrençliği sendromu*[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
  • Yeni Oluştur...