Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula/Locus Acil Satılık Castle Çok iyi fiyat


pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

ben nebula forumlarini takip etmek zorunda degilim. sadece var dedim. ayrica paticik.com nebulanin babasinin mali degil. pazar alanida nebula pazari degil. bu yuzden bu thread mantiksiz,gereksiz. bunlarin ustune bide terbiyesizlik ediyosun. zeka herkezde bulunan bisey degil tabi..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blademaster, 20 November 2003 17:50 tarihinde demiş ki:
adam yannış bişiy yapmıyo ya ne die olay çıkıyo adam gelmiş satcam diyo normal bir şekilde satıcak işallah[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
teşşkür ederim arkadaş cidden ezik birisi ben ona hic birsey soylemedigim halde bana zekasını ispatlamaya calisiyor bana pazar alanının kapsadıgı konulari soylermisin dedim hala soylicek :( surda birsey satmaya calisiyorum.![hline]Sizi çok ama çok seviyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun içi yapılan bir satış yasağı yok. Nebula'nın kendisinin böyle bir yasağı varsa -ki yok uygulardık.

Satış devam edebilir.

Thanatos'u anlıyorum, Pokemon_Rıza'yı da. Fakat tepkileriniz çok aşırı. Herkese uyarı olsun diye silmiyorum. Böyle davranışlar tekrarlanırsa bölüme girişinizin kısıtlanmasını istemek durumunda kalırım.

Teşekkürler[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam da nebula forumu kapalı diye konu dışında nebula oyuncuları "GM BeY GM BEY +9 UM GİTTİ" diye thread açmıyorlarsa sen de burda bu threadi açma işte... nbl forumlarının dönmesini bekle... ne bileyim çok alakasız olmuş yani[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...