pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 arkadaşlar acil castle satiyorum 4 veya 3,5 M satıcam.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bildigim kadariyla nebula'nin bi forumu war. bu thread'in amacini anlamis degilim.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bildigin kadarıyla degil iste cok bilmis sazana ve antiarastirmaci arkadasim zaten teror saldirirlari canımı yeterince sikti sinir etme adamı nebulanın forumları calismiyor understand![hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben nebula forumlarini takip etmek zorunda degilim. sadece var dedim. ayrica paticik.com nebulanin babasinin mali degil. pazar alanida nebula pazari degil. bu yuzden bu thread mantiksiz,gereksiz. bunlarin ustune bide terbiyesizlik ediyosun. zeka herkezde bulunan bisey degil tabi..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hala konusuyorsun nedenini sana soyledim ve ayrıca buranın icerigini bana tam yazarmısın neleri kapsıyor zeki arkadasım.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 sooledigin seyler basbas bagriyo "ben muhattab olunmicak biriyim" diye.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 adam yannış bişiy yapmıyo ya ne die olay çıkıyo adam gelmiş satcam diyo normal bir şekilde satıcak işallah[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: blademaster, 20 November 2003 17:50 tarihinde demiş ki: adam yannış bişiy yapmıyo ya ne die olay çıkıyo adam gelmiş satcam diyo normal bir şekilde satıcak işallah[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. teşşkür ederim arkadaş cidden ezik birisi ben ona hic birsey soylemedigim halde bana zekasını ispatlamaya calisiyor bana pazar alanının kapsadıgı konulari soylermisin dedim hala soylicek :( surda birsey satmaya calisiyorum.![hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 buda nbl ile ilgili bişiler satmak yasaktı.Nbl nin forumu var cunku gidip orda yaz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sadece account'u satmak yasak o da sticky zaten eer yasak olsa adminler banlardı[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sadece account'u satmak yasak o da sticky zaten eer yasak olsa adminler banlardı[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ne farkı varki ha acc ha item[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 NBL ACC ı satmak yasak çünkü NBL kurallarına göre satmak devretmek yasak. NBL da ITEM satmak yasak değil çünkü in game parayla satıyo adam. Yüklenmeyin sağa sola ego tatmini için.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 +1[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Oyun içi yapılan bir satış yasağı yok. Nebula'nın kendisinin böyle bir yasağı varsa -ki yok uygulardık. Satış devam edebilir. Thanatos'u anlıyorum, Pokemon_Rıza'yı da. Fakat tepkileriniz çok aşırı. Herkese uyarı olsun diye silmiyorum. Böyle davranışlar tekrarlanırsa bölüme girişinizin kısıtlanmasını istemek durumunda kalırım. Teşekkürler[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi tamam da nebula forumu kapalı diye konu dışında nebula oyuncuları "GM BeY GM BEY +9 UM GİTTİ" diye thread açmıyorlarsa sen de burda bu threadi açma işte... nbl forumlarının dönmesini bekle... ne bileyim çok alakasız olmuş yani[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 magic açıklama yapmış işte bu alanda yetkili adam gelipte sorun yok diyosa sizi niye bu kadar rahatsız ediyo ? hani rahatsız etmesini geçelim satma demek ne demek ? sizmi koyuyosunuz bu forumun kurallarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar