nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Wallpaperlık drizzt resmi almanca sunumu için acele lazım.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock:
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 www.toddlockwood.com/1000.jpg :-)[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 10 November 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
AMO Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ne guzel okul mus o oyle Ben okul un kutuphanesınden blizzard ın sıtesıne gırdım de benı satanist zannettiler pacayı zor kurtardım[hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 10 November 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 AMO hangi okul senin ki?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hoş resimmiş yahu kitap kapağı felan herhal ?[hline]Sanat benim içindir...
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ewt Thousand Orcs'un[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK
AMO Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Alman Lısesı cok hassas donem deydı okul ıntıhar edenler fln arada banada kaydı :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 oha be solundakini biçerken önündekininde mızrağını kırmış adam öeah![hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sol elindeki Kılıcla Orcun Gogsune saplıo Sag elindekiyle onundeki orcun Mızragını kırıyo. Süper.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yaa ne kadar süper ve ne kadar gerçek dışı değil mi? o şekil bi combat vuku bulursa drizzt ölür.kimse aksini iddia etmesin.o salak adam 1000 tane orcu nah öldürür.o power playin allahı iğrenç herifi nasıl da şişiriyolar. [Bu mesaj Fzoul_Chembryl tarafından 19 November 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 eheh tamam abartı ama drizzti ben baya severim yani çok da ezmeyelim :D[hline]Gitar Nubisi
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 eyvallah 16. level drow char. ama bence çok abartı gene de. o romanlarda filan neydi yaa adam allah gibi daha veletken underdark ta önüne geleni kesiyodu.[hline]Serve no one but BANE!!!
Hanged_Man Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 şşş drizzt babaya laf yoq ! :) sonuç olaraq zaknafein in weledi 8) [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 20 November 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ama çok artiz dimi yani şimdi? :P[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Fzoul_Chembryl, 19 November 2003 20:57 tarihinde demiş ki: eyvallah 16. level drow char. ama bence çok abartı gene de. o romanlarda filan neydi yaa adam allah gibi daha veletken underdark ta önüne geleni kesiyodu.[hline]Serve no one but BANE!!! ben çok sevmiştim mükemmel bi tatlı estetik vardı Salvatore o kitabı ayzarken Drizzt in Level'ına bakmadı Umrunda bile değildi Onun aklında ki karakter D&D sistemine uymak zorunda olan bi Char değildi. Kitabın kurgusuna uygun olması onun için tek kriterdi Long live the rebellion sisteme hayır sistemli yorumlamaya hayır öze dönmek rol yapmak yaptırmak lazım[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya bu resmin tartışması daha öncede yapılmıştı hatta millet birbirine girecekti nerdeyse sonuçta adamın bi turn de 5 atağı var ve o orcların çoğunun drizzt i görmesiyle gruumsh la tanışması bir oluyor[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Aket-Atum, 24 November 2003 11:45 tarihinde demiş ki: ya bu resmin tartışması daha öncede yapılmıştı hatta millet birbirine girecekti nerdeyse sonuçta adamın bi turn de 5 atağı var ve o orcların çoğunun drizzt i görmesiyle gruumsh la tanışması bir oluyor[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! lol :) gruumsh tasviri hoş olmuş[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Öne çıkan mesajlar