Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Evet beyler acaba bildiginiz holocron dusuren npc/moblarin loc larini yazarmisiniz?sizin buldugunuz veya orda cıktıgını duydugunuz? commandomu holo avcisi yapcam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 dark trooperlardan düştügünü duydum tam yerini bilmiyorum ama naboodaymış sanırım baseleri (emperor's retreat degil orası sakat zaten atst falan var baya) dantooinede crystal cave var ordaki npclerde çıkıyomuş ama orası devamlı camp halindedir(oranında wpyi unuttum ama dantooindeki en guneydeki Outposta gidersen orda tam çıkışta bi npc var sana veriyo oranın wpsini) slog rebel npcden düşürmüştü sanırım gunn neyden düşürmüştü unuttum gelince yazar o da agırlıklı olarak dantooinede takılıcaksın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 eger guclu bi karakterin varsa hic bi yerden dusmuyo yanına zayıf bı adam al ve sen oldur o lootlasın belkı bulursun. bu oyunda benımkadar rebel surface marshall, force sens ve bu suru holo oldugu ıddıa edilen npc kesen baska adam oldugunu pek sanımıyorum... bı arna vardır herhalde acıkcası ıkımızde hala bır holo bulabılmıs degılız. sana tavsıyem bu olur ,kaynak arıyosanda soe forumunda profesionda jedı forumuna gır orada gereklı acıklamaları ve detayları bulursun. empreror retreat bıraz degıl bayaa kasar yanına bıle yaklasma derım, bırak at st lerı cevredekı ımp bıle fazla yasamana ızın vermez.fazla eskıtır orası adamı. ne nıght sısı ler ne tusken ler ne surface ler nede rebel droıd englar nede force sensler yok yok yok yok. ustelık 1 tane bıle alırım dıosan kı oda zor, fıyat 2.8 -3.5k[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 dun bi arkadaş için gittik cave e. doluydu 3 parti wardi.. ama adamlarin saatine gore gidecen... mesela sabah 11 gibi gidersen kimse olmaz... ayrıcana dant. ta takıl biraz... ortalık kaynıo fs lerle.. benimki baldı ama çıktı..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 valla emperors retreat miydi degil miydi nabooda bi baseye gittik raufla, icerisi deli gibi dark trooper kayniyordu, o bufflu teras kasi commando ben buflu graullu ch pistoleer dagittik ortaligi bisuru dt indirdik ama hic holo cikmadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 dün gece rori de bir yerde öldürdüğüm ikinci Rebel surface marshall'dan (oyunda öldürdüğüm 2. oluyor aynı zamanda) mavi kübik jedi holocron çıktı. Mekanin locu veremiycem madturk'den izin almam gerek :) Master Commando olacakmışım ilk başta holocum öyle dedi. Bol Holocron'lu günlere ....[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 milletin isi cukka[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 valla cok sanslıymısn ben orada geceler gunduzler gecırdım oldurdugum marshallin haddi hesabı yok bos. senın professıonun ne, eger dusuk skıllere sahıpsen teorımı kanıtlamıs olacagımda.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bana alakasız bi high npcden çıktı ama ondan önce bir iki surface marshalli rebel base yoketmiştim. Yani onlardan gelmiş de ben bakmamış olabilirim, o gazla da dikkat etmedim inventory de en son sırada mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Holocorn lar skilleriniz düşükken mi çıktı çıkanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 *! atlar* ne işe yarıyo bu holocornlar?[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 2-4-0-2 carbineer 2-2-0-3 ch bu durumdayken lootladim marshalldan ama bence olduren kisinin skilleriyle alakali degildir. cunku nerdeyse her oyunda bi npcden cikacak olan loot o npc spawn oldugu an belli olur. swgdede boyledir buyuk ihtimalle. yani oldururenin kim olduguna gore npcnin lootu degismez.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Neler yapiyorsun Or-ema efendi hic gorunmuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Eclipse'de bi char aciyim falan filan derken kendimi eclipse'in soguk dalgalari icinden cikamaz halde buldum :p hele bide jedi holocron dusurunce bi tane iyice baglandim eclipse'e arasira giriyorum kettemoorada ama fazla bisi yaptigim yok. eclipsedeki chari daha bi benimsedim kendime :)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bana çıktığında 2/4/4/4 BH idim. Eğer dediğim tek NPC den çıktıysa yalnızdım, imp missionlardan çıktıysa AT ile gruptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 themepark yapmis miydin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bana soruyosan hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Jabba ve Emperors retreat themeparklarini bitirdim vede 4 tane badge var[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bu sabah 2 adet daha holocron dusurdum ... Arayanlara bol şans[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bizde dün arkadaşlarla naboo daki dark st lerin olduğu imp base den 3 tane düşürdük..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bende hiç holo düşüremedim. Bi cenabetlik çıkıcak bu işin ucundan ama hayırlısı ...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 4. holocronuda bu sabah (pazar) saat 11 itibari ile lootlamis bulunmaktayim. sabahin erken saatlerinde sad ile 4-5 saatlik arayislarimizdan sonra theed geri donup sonrada dayanamiyip tatile cikmadan once son bi kez daha bi marshall kesiyim derken oldurdugum ilk 4 marshalldan birinden holo dustu. Suan tatile cikiyorum perşembe günü dönücem herkese iyi oyunlar bol şans ve iyi bayramlar ...[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Yaklaşık 1 saat önce 4. holocron uda bulduk.. Toplam 9 tane toplamaya çalışıyoruz sonra skillerle uğraşıcaz.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Guru, kimlerden çıktığını da yazıverin bir zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 iki kez gitmis [Bu mesaj Eno tarafından 23 November 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar