Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bi internet sitesi için 4-5 tane photoshopla yapılmış orta büyüklükte resimlere ihtiyacım var sitenin içeriği yemek yiyecek ve yemek tarifleri genelde yemek tarifleri verileceği için tarifin üstüne yemeğin kendi resmi scan edilip koyulucak sadece ana sayfaya konulucak bükaç orta büyüklükte hatta küçük resimler lazım yardım edebilirseniz sewinirim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it başlığıda yanlış yazmışım hehe :) ihtiyacım olucaktı [Bu mesaj Obscura tarafından 16 November 2003 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 aramızda photoshop dahileri yokmuş demek ki. ben var diye biliyodum. yoksa yardım etmek mi istemiyolar? çok ayıp[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 belki biri yardım eder diye bişi sölememiştim ama şimdi söliyim. bu bahsi geçen şeye halk arasında "iş" denilir. iş karşılığında para alınır. "photoshop dahileri"nden kastedilen şey profesyonel ise bu işi para karşılığında yapacaklardır yapmaları beklenir. bu duruma göre bi değerlendirme yapıp tekrar soru yöneltilirse daha iyi olur die düşünmekten alamıyorum kendimi adeta sanki....[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yani dermiş gibi olacak gibi mi oluyorsun böyle sankim hani yani az biraz..[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ya okadar iyi bişi istemiyorumda para da veririrm karşılığında okdar uğraştırıcak bişi istemedim bilmiyorum pek photoshopu oyuzden pardon.. yardım etmek isteyen varsa 2-3 resme ihtiyacım var ha ama yok ben bu işte ustayım ve bu benim işim diyen kendıne güvene insanlarda varsa karşılığını vermeye hazırım sadece özel msgdan bana ulaşırlarsa iyi olur[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bak en güzeli bunu yapabiliceeni düşündüün veya beendiin birilerine sen pm at. mesela dragonmax veya numb iyi bi tercih olabilir..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar