Escobar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Oyun alakasız biyerde crash olup duruyo dayanılmaz hale geldi baskalarıda bu sorunu yasıyo biliyorum.Restart çakmadanda duzelmiyo nolucak halimiz bilmiyorum.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bendekiler durdu allaha şükür 2 gündür sorunum yok... dediğim gibi ben 2 defa windows key ile çözdüm olayi... bilgisayar kitlenmio çünkü.. arkada qinamp çalışıo hep benim.. bilg. takılsa şarkı çalmaz demi :P optionsdan açın windows key dalgasını takıldımı basın :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sık sık crash olan arkadaslar kısaca konfigurasyonlarını yazabilirler mi acaba? bazı süphelerim var da.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Cpu:P4 3.06 Ram:2gb ram Board:Asus p4g8x Ekran kartı:Asus v9950 fx5900 256mb[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ..crash aninda bi gruptaydim.oyuna dondukten sonra gruptaki herkes sistemlerinin coktugunu soyledi..(conn loss degil)donanim kıyaslamasi yaptıgımızda tek ortak donanımın sb live 5.1 oldugunu farkettik.benim iki makinam var biri athlon 2400+ digeri de p4 2.8c ..tamamen farklı parcalardan olusuyorlar,sound blaster live haric..iki sistem de duzenli olarak cokuyor...supheleniyorm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Evet bende sb 5.1 kullanıyorum.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ...livedrvpack diye bi sürücüsü var. cok problemli... ozellikle bu son büyük updatede biseyleri karistirmis olabilirler..sistemden kaldırıp denemek lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Escobar, 21 November 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Cpu:P4 3.06 Ram:2gb ram Board:Asus p4g8x Ekran kartı:Asus v9950 fx5900 256mb[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse sisteme bak be ... fışşş .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Compaq Evo N800v Laptop, CPU : 1.8 Ram: 1Gig Video: MOBILITY RADEON 7500 (32Mb) Sound: SoundMAX Digital Audio Benim configurasyon bu, kilitlenme random olarak her yerde olabiliyor, sehir, kirsal, ev vs... sehir patch ilk ciktiginda grafik lagg oluyordu, sonradan yavas yavas crash olmaya basladi, eskiden gunde 1 kere falan olurken , bugun gunde 5 kere falan oluyor en azindan. Kilitlendiginde ise bilgisayari restart etmek gerekiyor, hic bir tus calismiyor. Develop boardlarda bu konuda cok topic var. sanirim bu problem en son patchden sonra oldu ve hala dev. problemi bulmus degiller, ama emin olun onbinlerce insani etkileyen bir problem bu. Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ...bilemiyorum aynı sebepten dolayımı ama launch padde update ederken bile kilitleniyo.. ancak restart işe yarıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 p 3 800 256 ram 64 m geforce 4 Çoğu zaman oyuna girdiğim an kitleniyorum. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bu olay bana çook çook önceden de oluyordu.Şimdi oyunda olsaydım sanırım saçımı başımı yolmuştum :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Oyun eskiden de kilitlenirdi bu oyunun grafik moturundan kaynaklaniyor tum texture u ram lere yuklediginden Ramlerdeki en ufak bir dengesizlik sync kaybi (dual ddr kullananlarda ozellikle) voltaj degisimi (dandik psu ,dandik TEK :) ) oyunu kilitler, son zamanlarda yasanan ise biraz farkli..Ram lerinizi ve PSU unuzu iyi secin ...[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Master Gunfighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Abisi corsair marka ram kullanıyorum daha iyisi yok gibi ama dediğin gibi dual DDR kullanmaktayim.Türkiye'de malum voltaj dansöz gibi oynar.Yarın bi ups alıp denicem bu teoriyi.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 yawrucum her ups voltaj regulasyonu yapmaz yapanlarda cok pahalidir ona gore al .[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 client patch yapildi gerek yok bisi almana fixlendi olay[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Olm bişeyin fixlendiği yok aynı kerizlik devam ediyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 banada aynisi oluyordu, full scan yaptim gecti herzaman oldudgu gibi. , full scan denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Abisi 2 kere oyun bile kurdum yeniden duzelmiyo.Aynı anda dath ta hunt tayiz mesela 10 kisi birden crash oluyoruz.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar