SbNN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Valla anlayamadım ne olduğunu tek şerit halinde garip görünüyordu...[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum...
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sizin evin manzarasımı bu güzelmii baya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 İstanbul bu gidişle barovia dan çıkacak hadi hayırlısı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Burda ya su daha sıcak havadan yada hava daha sıcak su'dan...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben bunun üstünden geçtim dün (köprü vasıtasıyla). herkes bişiler yanıyo falan sandı ben sistir sis dedim inanmadılar. lol...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 USA nın yenı bır gızlı oyunu olabılır! *!Oltayı atar*[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bence deprem yaptırıcaklar. *!Oltaya solucan takar*
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya saçmalamayın kamufule olmuş bir savaş gemisidir hepsi o *Oltaya Balık Takar*[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar