HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 kutlarim GSlileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ewt ya valla sole gusel genclerbirliginın besıktası bı gusel yendıgı solen gibi mac ızleyemedık dımı blackeagle:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki: Hulk nerden çıktı ya oha.. Yeni gelenlere kimse mesaj atmıyor herhalde ya da ben görmüyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Boyle bır zorunlulukmu var bılmıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki: Hulk nerden çıktı ya oha.. Yeni gelenlere kimse mesaj atmıyor herhalde ya da ben görmüyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat fake ya zıpçıktının teki[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 macın adamı taraftardı bence süper baseballculardı hepsi isabet yüzdesi bayaa yüksekti :-P fener kümeye :P inönüde yenersek kesin bunu sölemeliyiz euhae[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 maçta son durum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 2-0 bitti[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hakem mukemmeldi oncelikle, gerekenleri kitaba gore yapti gerekenlerde insiyatifini kullandi, mesela 30.snde kart olmaz falan dersiniz adam direk cikartti, ilk madde atma olayinda anonsunu yaptirdi (takim 6s oldugu halde), buna karsilik abarti olmadigi surece 'topu durdurun/yerinden kullanin' tribi yapmadi, ota b.ka faul calmadi, mukemmeldi yani bence. 6s da gayet iyi oynadi, ilk yarida tek kale gibi oynadilar, en sonunda sonuc verdi de bir defans bir kaleci hatasindan 2 oldu mac, orda koptu zaten. (Hos 1 kalsaydi da fenerde onu cevirecek takat yoktu, ayri) Biz de hicbirsey oynamadik masallah, soylenecek birsey yok, rezalettik. Ikinci yarinin cogunu tek kale oynadik gibi bir goruntu oldu ama o da 6s'in kontrolunde oynandi zaten, frikik ve ofsayt gol disinda bisey olmadi. Tebrikler 6s.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hulk=simofle...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Nukem alan yetkilisi olarak goruyor ipleri, suphen varsa ona sor tahminlerinle adam suclamadan once.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Yok yok dogru tahmın,aradım adamı bıraz once sesı 14 yasındakı cocuk beyler 42 yasındayım dıye sallıyor bıde muahahhahaha,ama hesaplasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bu ne yaa amaaan mıkıldı dırek topık[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yürü be cimbom kim tutar seni :)) blackeagle 15 oy çıkmadımı halen? ben en son baktıgımda 15 oy vardı sanırım :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Nukem bu adamın kacıncı uyarısı, fedarasyona benzedın valla sende,uyarı var ceza yok,ustelık bu adam gıtmezssem serefsızım dıyen bır adam,bjk lı dıye torpıl gecmıyon dımı nukem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Hulk, 08 Mart 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Yok yok dogru tahmın,aradım adamı bıraz once sesı 14 yasındakı cocuk beyler 42 yasındayım dıye sallıyor bıde muahahhahaha,ama hesaplasıcam lan yalancı adam aramadın bile beni deli etme...nası yalan konusur bi insan bu kadar annamak mümkün deil[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 haksız görürseniz bannleyin o zaman..beşiktaşlı diye kıyak geçmiosun di mi nne demek? saçma saçma konuşmayın ya..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Blackeagle, 08 Mart 2003 21:21 tarihinde demiş ki: said: Hulk, 08 Mart 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Yok yok dogru tahmın,aradım adamı bıraz once sesı 14 yasındakı cocuk beyler 42 yasındayım dıye sallıyor bıde muahahhahaha,ama hesaplasıcam lan yalancı adam aramadın bile beni deli etme...nası yalan konusur bi insan bu kadar annamak mümkün deil[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... ne aramadımmı allahından kork be ne dıyecegınıs asırdın,kem kum ettın ahahaha bukadarını gormedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eğer aradıysan 7 ceddimi....[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Blackeagle, 08 Mart 2003 21:22 tarihinde demiş ki: haksız görürseniz bannleyin o zaman..beşiktaşlı diye kıyak geçmiosun di mi nne demek? saçma saçma konuşmayın ya..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... banlasakda noelbaba adlı acc la gerı gelırsın sen,bu arada nukem kac yıllık dostum ızın verde takılayım adama,senden ızın almıcaz herhalde esprı yapmak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Blackeagle, 08 Mart 2003 21:26 tarihinde demiş ki: eğer aradıysan 7 ceddimi....[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... aramadıysam benım ........... verdıgın numara baskasınındı ozaman,gercı sende seref,gurur yokkı yemınde edersın boyle,gıtmeyen serefsızdır dedın hala burdasın,sana kım ınanır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ya kitlensin su tread allah askina ya bu ne bea fener 6s disinda hersey konusuluyo millet ozel kavga mekani yapti burayi [hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 08 Mart 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Çamurlaşmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bence hala 6 sifir 2 sifir dan kat lat daha ii kim ne derse desin:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 [/b]BJK Ownz everywhere-everytime 1903 Derneği[hline][b]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Cimbombomum sen çok yaşa canım feda olsun sanaa Hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyadaaa *!sesi kısılmıştır* Maça gittiğime değdi kendimizi parçaladık bacaklarım feci ağrıyor ama değdi. Züğürtün eğlencesi biz 6 siz 2 attınız demektir.. Kendimizi kandırmayalım ve komik olmayalım.. Volkan ve Xavier süperdi helal olsun maçta önümde oturan abi süperdi (viski almış bizede verdi, tablerone almış verdi yedik hehe) Sonuç: 3 puan GALATASARAY 'ın başka söze gerek yok...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar