Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Maç Topic'i]

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 08 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
Hulk nerden çıktı ya oha..
Yeni gelenlere kimse mesaj atmıyor herhalde
ya da ben görmüyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

Boyle bır zorunlulukmu var bılmıyordum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
Hulk nerden çıktı ya oha..
Yeni gelenlere kimse mesaj atmıyor herhalde
ya da ben görmüyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
fake ya zıpçıktının teki[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem mukemmeldi oncelikle, gerekenleri kitaba gore yapti gerekenlerde insiyatifini kullandi, mesela 30.snde kart olmaz falan dersiniz adam direk cikartti, ilk madde atma olayinda anonsunu yaptirdi (takim 6s oldugu halde), buna karsilik abarti olmadigi surece 'topu durdurun/yerinden kullanin' tribi yapmadi, ota b.ka faul calmadi, mukemmeldi yani bence.

6s da gayet iyi oynadi, ilk yarida tek kale gibi oynadilar, en sonunda sonuc verdi de bir defans bir kaleci hatasindan 2 oldu mac, orda koptu zaten. (Hos 1 kalsaydi da fenerde onu cevirecek takat yoktu, ayri)

Biz de hicbirsey oynamadik masallah, soylenecek birsey yok, rezalettik. Ikinci yarinin cogunu tek kale oynadik gibi bir goruntu oldu ama o da 6s'in kontrolunde oynandi zaten, frikik ve ofsayt gol disinda bisey olmadi.

Tebrikler 6s.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hulk, 08 Mart 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
Yok yok dogru tahmın,aradım adamı bıraz once sesı 14 yasındakı cocuk beyler 42 yasındayım dıye sallıyor bıde muahahhahaha,ama hesaplasıcam
lan yalancı adam aramadın bile beni deli etme...nası yalan konusur bi insan bu kadar annamak mümkün deil[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
said:
Hulk, 08 Mart 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
Yok yok dogru tahmın,aradım adamı bıraz once sesı 14 yasındakı cocuk beyler 42 yasındayım dıye sallıyor bıde muahahhahaha,ama hesaplasıcam
lan yalancı adam aramadın bile beni deli etme...nası yalan konusur bi insan bu kadar annamak mümkün deil[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....

ne aramadımmı allahından kork be ne dıyecegınıs asırdın,kem kum ettın ahahaha bukadarını gormedım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
haksız görürseniz bannleyin o zaman..beşiktaşlı diye kıyak geçmiosun di mi nne demek? saçma saçma konuşmayın ya..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....

banlasakda noelbaba adlı acc la gerı gelırsın sen,bu arada nukem kac yıllık dostum ızın verde takılayım adama,senden ızın almıcaz herhalde esprı yapmak ıcın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 21:26 tarihinde demiş ki:
eğer aradıysan 7 ceddimi....[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....

aramadıysam benım ........... verdıgın numara baskasınındı ozaman,gercı sende seref,gurur yokkı yemınde edersın boyle,gıtmeyen serefsızdır dedın hala burdasın,sana kım ınanır artık
Sosyal ağlarda paylaş

ya kitlensin su tread allah askina ya bu ne bea fener 6s disinda hersey konusuluyo millet ozel kavga mekani yapti burayi
[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 08 Mart 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Cimbombomum sen çok yaşa canım feda olsun sanaa
Hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyadaaa
*!sesi kısılmıştır*
Maça gittiğime değdi kendimizi parçaladık bacaklarım feci ağrıyor ama değdi. Züğürtün eğlencesi biz 6 siz 2 attınız demektir.. Kendimizi kandırmayalım ve komik olmayalım..

Volkan ve Xavier süperdi helal olsun
maçta önümde oturan abi süperdi (viski almış bizede verdi, tablerone almış verdi yedik hehe)

Sonuç: 3 puan GALATASARAY 'ın başka söze gerek yok...[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...