GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ps2 almayi dusunuyorum ama suana kadar sadece pc kullanmis oldugum icin hic bi fikrim yok bu aletler hakkinda...bi kac ufak sorum var :) -memory card sanirim oyunlari savelemek icin...ama alacagim yerin sitesinde memory cardi extra satiyo (8mb) bunu almam gerekirmi? yoksa ps2 icinde bi miktarda olsa oyun savelicek alan varmi... -chip taktirmadan kopya oyun yada netten cekilmis oyunlari oynama ihtimalim varmi? -yurtdisindada chip taktirabilecegim yerler bulabilirmiyim?,bide chip taktirirsam eger orjıinal oyunlari gene oynayabilirmiyim? -ps2 de online oyun oıynarken karsidaki insan ile yazisma imkani varmi? -ps2 ayni zamanda dvd player olarak tanitilmis,peki hangi formatlari okuyabiliyor...divx okuma ozelligi varmi? -online oyun oynayabilmek icin gerekli olan aletin yaklasik fiyati nekadar?....[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 -memory card önemli birşey,bu olmadan hiçbir oyunu save edemezsin.Ayrıca bazı oyunlar memory kart yoksa çalışmıyor(örnek:Burnout2) -Chip taktırmadan kopya oyun oynayamazsın,netten çekilmiş oyun da oynayamazsın.zaten ikisi aynı şey oluyor. -yurtdışında büyük ihtimal bulursun ama çok fazla yer bulamazsın.oralarda cezası çok büyük.chip taktırsanda orjinal oyun oynayabiliyorsun. -online konusunda hiçbir fikrim yok:( -dvd izleyebiliyosun,divX film izlemek içinse sanırım bir program ya da bir cd kullanıyosun ama izleyebiliyorsun onu biliyorum:) ayrıca Ps2 almanı öneririm,bu aralar çok sağlam oyunlar çıkıyor Ps2 ya...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 saol loading... ben ps2 almaya karar verdim..bugun nerdeyse aliodum...ama kafami attirdi bisey...229 euro ps2 1 controller ve 2 platinum game ile birlikte(iki eski oyun)......29 euro 8mb memory card..29 euroda dvd kumandasi ..ee bide adam gibi bi oyun alsam ilk sefer icin 50 euroya...oldu 300 euro....ben bu paraya bilgisayar alirim ya...amd 2600 athlon ebay.de den alirsam elektronik shoptan 30 euro falan farkediyo...yakinda ucuzlamasi bekleniyormu ps2 nin??[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bide aklima gelmisken sadece 1 tane 8mb lik memory card yeterlimi?[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bi tane memory kart taktırsan yeterli..online oynaman için bide ethernet kartına ihtiyacın oluyor galiba.ama bence al derim çünkü ps2den sonra pcde oyun oynamak zevk vermiyo[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 alıcağın platinyum oyunlar neler. ayrıca ps2 ucuzlayabilir çünkü yılbaşı gibi psX çıkıcak. o zamana kadar bekliyebilirsin hatta psX alabilirsin ama o daha tuzlu.yaklaşık 600-700euro olur herhalde o.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Psx 150gb hd si olan 700$ 250gb hd si olan 900$ bi kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ethernet card ne ya alakasi yok kabloyu sokmak icin yer war ps2'de.. netten kablonet fln baglantin warsa iyi denicek kadar hizli bi baglantiyla oyun oynarsin.. ama chip taktiricaksan nette dolas www.endem.net'e bak orda chip ve online oyunlarla ilgili seyler war.. hadi kal saglicakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Gerekli yardımı diger üyeler göstermiş sanırım bir sorun olursa özel mesajla bana da sorabilirsin..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar