Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 vb scriptte yazılmış bi web sayfasında haber barı var java appletle yazılmış java applet haberlerı db den alıyo txt documentten o txt documenti silip deiştirip save edip çıktıktan sonra sayfayı refresh etmeden yeni girdiğin haberler update olmuyo nasıl olur :P komutu nedır yanı update ettıkten sonra refresh etmenın falan fılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ctrl + f5 diicem çünkü f5 yapınca eğer dosyalr cookie falan olarak saklıysa hiç updatelemez ama ctrl F5 ile herşeiy baştan yükler yeni girmişin gibi analamsam dasorunu bildiimni sööledim :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 tamam refresh ediyor ama bu işlemi "oyuncu" yani programı kullanan kişinin sürekli tekrarlaması gerekecek benim istediğim ise appletin o haber barının mesela 5 dakkada bir otomatik olarak refresh edilmesi yani kullanan kişinin manuel olarak bişey yapmasını istemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eger i$In icinde applet varsa, appletin kodundan yapilmasi en mantiklisi javascript falan olsa halledersin de, applet oldugu zaman is degisiyo. appleti ayri bi frame falan icine alip, 5dkde bi refreshletebilirsin meta tagindan, applet koduna dokunmadan cozum olarak; ama bu zaman da 5dkde bir applet 'in class dosyasi da ba$tan yuklenir, kullanici gri olarak gorur yuklenene kadar, vs en temizi appletin icinden halletmek[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Appletin içinden nasıl halledebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 aldığım applet hazır applet alıp parametre değiştiriyorum o yüzden class file ı nasıl tekrar yazıcağım hakkında hiçbi fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ben de bilmiyorum java applet falan filan...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hehee sağol berk genede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar