daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Tarist soyadlarimiz ayni heralde abi :)[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Soyadları random vermişler galiba ya soyadlarımız aynı deil di mi daverc?yoksa öyle mi :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ehehe randomdur buyk ihtimale benim soyadim pek görülmez :P[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Adınız yaygın ama sayın daverc (bkz.Ben :D )[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ROFL :D cidden bukadar cok oldugnu bilmiyodum :)[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Lisede sınıfımda benimle aynı adı taşıyan 3 kişi daha vardı, Lise 3'te ise en az 6 tane kendi ismimi taşıyan kişi tanıyodum.Şimdi dershaneye gidiyorum ve sınıfta 2 kişi daha benimle aynı adı taşıyo.Yani anlican bizden bayağı var[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Hobbit ismim => Bilbo Knotwise of Michel Delving Elf ismim => Elrond Ancalimë Uheee hobbit ismim Bilbo çıktı lemmm!!! Yuhh yane... [hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ...::: %100 Bedava Kontör :::... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 22 November 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: daverc, 22 November 2003 18:05 tarihinde demiş ki: Elf - Elrohir Carnesir Hobbit - Drogo Loamsdown of Deephallow hobbiti begendim :-p[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon oha ıse bak benımkı Elrohir Carnesir cıktı LoL[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elrond kimin ismiydi yaw?[hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ...::: %100 Bedava Kontör :::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Silinde Lúinwë , görünen o ki sandığımdan çok akrabam varmış :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Merimac Boffin of Needlehole Amras Calafalas calafalas ne dmk lan???[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Lúinwë'ler ses versin bakayım :) Gerçek soyadlarınız nelerdir, söyleyebilir misiniz?Tabii eğer sakıncası yoksa.[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 According to the Red Book of Westmarch, In Middle-earth, - was a Incognito Black Rider Elven Name Possibilities for - The root name suitable for feminine and masculine is: Ainatinco Another masculine version is: Ainatincoion More feminine versions are: Ainatincoiel Ainatincoien Ainatincowen Hobbit lad name for - Peregrin Chubb from Scary Hobbit lass name for - Asphodel Chubb from Scary Dwarven Name for - Valin Cleverleg This name is for both genders. Orkish Name for - Ghâshtakh the Atrocious This name is for both genders.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Estel, Saeros, Emaleth, DoGMeaT ve ben Lúinwë 'yiz. eheh. isimlerimiz ve soy isimlerimiz arasında hicbir benzerlik yok :P rasgele veriyor galiba isimleri.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Eheh :) Bu arada Saeros ismini bilmeyenler için tarihini açıklayayım ben bir.Doriath kralı Thingol'ün baş danışmanlarından biridir bu Sindar elfi, ama sonra Turin gelince, bizim Saeros artizlenir buna, "lan bu ne hal" der, ki o sırada Turin savaştan gelmiş ve uzun süre yabanda kalmıştır, kıyafetleri filan dökülüyodur üstünden, yani öyle böyle değil.Saeros'ta lafı koyar buna, "insanların erkekleri bu haldeyse, kadınları heralde çırıpçıplak bir halde geyikler gibi çimenlerde koşturuyorlardır" der, bunun üzerine Turin "lan dürzü, adamın tepesini attırma" diye yerinden fırlat, bi şarap kadehini alır, çaat diye tam Saeros'un alnına kor. Ertesi gün Turin sınırlara dönmek üzere yola çıkar, fakat Saeros önüne çıkar, "nereye gidiyon lan düdük," der "davarsın sen davar!".Bunun üzerine iyiden iyiye gaza gelen Turin bunu bi güzel pataklar, sonra önüne katıp koşturtmaya başlar.Bu Saeros'umda iyiden iyiye tırsmış bir şekilde koşarkene bi akarsuya düşer ve büyük bir kayaya neyin çarpıp paramparça (bkz: müslüm baba) olur. Bir dahaki silmarillion anlatımızda görüşmek üzere, na$.[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Longo Danderfluff[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Hobbit: Mongo Knotwise of Michel Delving Elf: Fëanor Lúinwë[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Posco Goldworthy of Michel Delving Tathar Tasartir Isımlerınızı yazın bende Khazula cevırıyorum hadı bakalım.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Khazula nedir?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elfce adım fena diil Liluindir Alcarin[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 k-hazul Cuce lısanı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elf: Amras Fëfalas [hline] Diğer Sitede Popular Elf çıktım Elf: Nuinréion Dwarven: Corin Cleverslayer Orcish: Razhhâk the Sly[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 cuce nin başını neden büyük c ile yazıyorsun özel isim mi kardeşim :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: daverc demiş ki: aket- oky adiniz emre mi ?[hline] benimki değil onu biliyorum sadece :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 "cüce" ozel ısım degıldır Cuce ozel ısım ;)[hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 23 November 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar