Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Çiçek çoşturan'a maruz kalmışlar.[hline]I'm tearing away. Pieces are falling I can't seem to make them stay.You run away.Faster and faster you can't seem to get away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 arı , sinek? :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ıo vida da standart b,ida değil biraz daha büyükçe bir vida ehueh[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yeni dogmuş kuş yavrusu gibiler[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 çokk şekerrr yaaa...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 aslında tipi şekli şemali fln aynı bite benziyo ama o arkadaki vida herşeyi bozuyo. hile fln war galiba babacum ben bit diyorum bildim mi?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 böğğğ[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 onlar anne ağustos böceklerindne geriye kalanlar... her yıl eylül sonuna doğru doğacak ağustos böceklerinin gelişimi tamamlanır ve anne kendini çatlatarak yeni nesile yol açar... onlar fedakar annelerden geriye kalanlar, onlar bir bakıma, kutsal naaşlar... onları gördükçe kendi annem aklıma gelir benim için yaptıkları ve ona olan vefa borcum aklıma gelir onlar yeni neslillerin yol açma çalışmalarında ortaya çıkan eserler, onlar annelerden geriye kalanlar...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ha bu arada onalrı datçada selvi ağaçlarından topladım ne kadar ilginç selvi ağaçları genelde mezarlıklarda olur... ironik[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Anneleri nerde öleceklerini biliyolar demek ki[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ee hâlâ bu kalıntılardan tiksinen iğrenen var mı? ben tiksinmiyorum... saygı duyuyorum[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ben artık onlardanım. Kendimi bu yaratıkları çoğaltmaya ve dunyayi ele geçirmelerine adayacağım :__)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ben alırım onları varya şişin ucuna takarım yakarım ateşi cazır cazır alevde ızgara yaparım sonra da kömürleşmiş kalıntılarını alırım parçalarım küllerine kadar parçalarım sonra da kediin mama tabağına koyarım desem çok mu sadist gibi gözükürüm....????*!Ki asla yapmaz.....*[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: NuKe, 23 November 2003 22:44 tarihinde demiş ki: Ben artık onlardanım. Kendimi bu yaratıkları çoğaltmaya ve dunyayi ele geçirmelerine adayacağım :__) Abi yalnız direkman dreamcatcher geldi aklıma o filmden sonra 1 ay midye yiyememiştim.....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Khirsah, 23 November 2003 22:45 tarihinde demiş ki: Ben alırım onları varya şişin ucuna takarım yakarım ateşi cazır cazır alevde ızgara yaparım sonra da kömürleşmiş kalıntılarını alırım parçalarım küllerine kadar parçalarım sonra da kediin mama tabağına koyarım desem çok mu sadist gibi gözükürüm....????*!Ki asla yapmaz başka böcek olsa şöle en lüzumsuzundan bi hamam böceği ben yaparım bu dediklerini de hem austos böceği olduğu için hem de babacumun sölediklerinden dolayı yapmam :)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi böcek beslemeyin nasılolsa onlara bişi olmaz adamların kaç tür olduğunu bile bilmiyoruz[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar