Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ya alacam ikisinide önce konuşucam baktım olmuyo bi ona bi buna bi ona bi buna korkudan birbirlerine sarılacaklar[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yavrum benim fizban sen kaç mezunusun[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Fizban bi ara alcam senden şu fotoların tamamını,ama üşeniyom yaa:) Daha güzel manzaralar da vardı sende,hatta ben çekmiştim bikaç tane:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 aaaa Ata abilerin dönemdensin yani[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: BabacumMostors, 23 November 2003 21:28 tarihinde demiş ki: ilyasın .mına koyim![hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... ildeniz abi sen de almıştın dimi uzaklaştırma,bu ilyasa hoşgeldin partisinde:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 o dönemde ipneler hem 5 gün tatil aman uzaklaştırma verdi ama 2 gününü cumartesi ve pazara getirdiler... devletten 2 gün alacağım var neyse affedildim şu anda sicilim temiz... bir sonraki disiplinlik olatya kadar[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 İlyas salı yada çarşamba günü yatakhanede nöbetçiydi takım elbise altına terlik kreasyonu bizden tam not aldı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ahu abi adamı o kadar da diğer binaya koymuşlardı uğraşmayalım diye:) Fizban alcam o fotoları kal'da çekilmiş olanları,sağda solda çekilmiş olanları falan toptan alcam:) Abi bari bakıyım da fotolara hasret gideriyim:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ayrıca pazartesi günü milli güvenlik sınavında tüm sınav salonu İlyaaassss İlyaaaasssss diye inledikten 10 dakka sonra -Evladım beni kağıdını almak zorunda bırakma demesi ve ardından gelen kahkahalar da unutulmayacklar arasına girdi vede en bombası etraf İlyas İlyas diye inlerken Milli güvenlik hocası "yaşar kağıtları dağıtma, yaşar, yaşar" fala ndedi ama adam kendi ismini unutuğu ve sadece İlyas a tepki gösterdiğ için hiç iplemedi. Tatar abinin anlattığı bomba bi 10 kasım dolmabahçe gezisi varmış sizde varmıydınız orda?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bu arada yıllıkta 11 i nin şamata sayfasında berberin arkadsından yaptığımız 5 leri görebilirsiniz :)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Yurdanur un odasına gittikçe bakıyorum yıllıklara Küheylan ve elktro gitar resmi güzeldi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Şimdi açıp baktım,o sayfada altalta 2 resim varya.Üsttekinde de 5 yapmışlar berber yok:)Diyorum berber nerde arıyıp duruyorum Alt resme gözüm kaydı baktım masasında emdamıyla oturuyo,arkada beşler:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ulan toplar bu yıllıklar için az uğraşmadım :) öss ye hazırlanmmadım yıllıkları hallettim :) üzerinize afiyet 4 kişinin de yıllık parasını yemişim vallaha fakında değilidm lol! [ama 800 milyonluk reklam topladım n'aber?)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Aket-Atum, 24 November 2003 00:14 tarihinde demiş ki:vede en bombası etraf İlyas İlyas diye inlerken Milli güvenlik hocası "yaşar kağıtları dağıtma, yaşar, yaşar" fala ndedi ama adam kendi ismini unutuğu ve sadece İlyas a tepki gösterdiğ için hiç iplemedi.[/b] Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Daha bombası da var.Bizim bi arkadaşın velisi zamanında okula gelmişti.İşte arkadaşta evde sürekli ilyas ilyas diyip duruyomuş.Arkadaşın annesi gelmiş yaşarı bulmuş: -İlyas bey siz misiniz???[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: BabacumMostors, 24 November 2003 00:22 tarihinde demiş ki: ulan toplar bu yıllıklar için az uğraşmadım :) öss ye hazırlanmmadım yıllıkları hallettim :) üzerinize afiyet 4 kişinin de yıllık parasını yemişim vallaha fakında değilidm lol! [ama 800 milyonluk reklam topladım n'aber?)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... 4 kişinin yıllık parası da 140 milyon ediyo boru değil yani:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Küheylan Reloaded[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bunu bastırmıştık ya fotoğrafçıda, küheylan hacılamıştı okulun son haftası hatırladın mı fizban:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 la sözlükteki elmira nın kim olduğunu bilen varsa özel mesaj dan atabilri mi bana[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ha baştırtmıştın,ha bastırtmıştık ne fark eder be güzelim:) Ayrıca doğru sen bana hala bundan bi tane daha vercen,neyse toptan hallederis bigün herbişeyi:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 topoşlar cuma günleri akşamları gelsenize bostancıya... genelde toplaşıyoruz koko yiyoruz[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 40. dönem 11-A sayfasın da kafasında 11 kalemle poz veren benim bi de bilek güreşi muhabbetinde bulunan bir de alt karikatürde şovaşyelik yapan benim ehu ben de az uğraşmadım valla babacum-mostors ile 1 milyarlık aldık reklam şeysi daha çok o konuştu ama:) bi okulun ağzına ayıptrı şe etmişsiniz yazmayın ol duvarlara bişi yazık para felan gidiyor boyamaya onları ama ilyas a küfüfr edin hayırlı bi iş yapmış olursunuz cennette gidersiniz Top fizboş sizin sınıf yüzünden attılar bizi tuvalet karşısınına sis altında kaldık tüm sene bi de kasılma allah aşkına manzara biz deydi die top herifler, koridorun başında ki sınıf C ye değil A ya verilmeliydi hrrrrr[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar