Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Arkadaşlar bu şarkının adı nedir? Hani her darbede çalarmış...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 .......yinede şahlanıyor aman?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Yine de şahlanıyor Yine de sahlaniyor aman, Kolbasinin yandim da kir ati. Görünüyor yandim aman, Bize serhad yollari. Davullar çalinsin aman, Aman da ceng-i cengide harbiyi. Görünüyor yandim aman, Bize sefer yollari. Gâhi sefer olur aman, Aman da sefer seferde eyleriz. Hazan erisince aman, Bahar güzel severiz. Gülyüzlü yari de aman, Aman da hile ile de severiz. Sefersiz olamaz aman, Aman er evlalari.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar