Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben acıkcası simit ve kolaya bayılıyorum okulda her oğlen boyle yiyorum var mı benim gibi baskaları?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hmm simit ayranda ii oluyor aslında kola biraz zararlıda :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 olay cola da bitiyo zaten :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hmm deniyim kolayla bir ayran ii oluyorda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ah olsada bi simit yesem bouihuhu donut donut kusucam artik[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 valla ben okulda ne zaman yemek yesem bi dahaki gün okula gidemiyorum... o yüzden de yemiyorum bişey... Acıkmıyorum ki zaten Basketböl oynuyoz unutuyom açlığımı eve gidince 1 somun ekmeğin arasına yarım kilo kaşar koyup 1 litre kolayla bitirebiliyorum bazen kahvaltı da etmediysem :)[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 illa ki ;)[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 çay ve ayran almayan kesimin temsilcisi olarak okulda her sabah kola+simit yerim[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yuru be kocumsun arcane :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Simit yönetir. Kola emer. Amerikan boykotu yapiyorum eve coca cola aldirmiyorum. Hep beraber tansaş kola içiyoruz evde :) Ya da islami gazoz uludag[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 08 Mart 2003 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehue kristal kola falam içelim hem kafeinsizmiş :) bi ara annemler oktay sinanoğlu okuduktan sonra bayağı bi cola almadılar eve bunlar amerikan diye[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yok yok her sabah okulun kantinine inerim Saf demden oluşan şekersiz çay ve bir tanecik cutur curutur susamlı simit hmmm[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: WindShade, 08 Mart 2003 07:11 tarihinde demiş ki: ah olsada bi simit yesem bouihuhu donut donut kusucam artik[hline]Hepsi Gercek...!!! ah aynıdurum cok berbat bı ıs ya[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Tuzlu Patates Ekmek + Kola = Öğrenci Ziyafeti[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sabah evden çıkarkaen süt+çay ilk tenefüs çay ikinci tenefüs çay üçüncü tenefüs çay dördüncü tenefüs hatta nükleer termosda kendi çayımı götürüyorum...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe sabah çıkarken hamur işi + çay yada konfleks... 1. devre arası - bişi yok 2. devre arası - simit ayran 3. devre arası - yok 4. devre arası - yok 5. devre arası - keke meyvesuyu 6. devre arası - tatlı(albeni tercihtir ;) ....[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 değişilmez kahvaltımdır.. ayrıca bu alışverişe her sabah tam parayla giderim (nası oluyosa sürekli elimi cebime attığımda tam para çıkıyo) zaten simit bu aralar beslenmede ana maddem oldu.. haftaiçi hergün haftasonu günlerinde de sürekli bi şekilde yiyorum bu simidi.. mucidi elleri öpülesi ve yalanası bi insanmış[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 "Simit yönetir. Kola emer." bu ne ya? hayır dalga geçmek için yapıyorsanız abes ve yanlış. ciddi ciddi ingilizce kullanmam baba modunda yapıyorsanız böyle bir yöntem tamamen mantıksız. nedir yani?[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ehueu yokmu okulda biskrem tutku yiyen? (şöyle oölen 4 kişi kimsede para yok hherkes 250 dilenir gideler biskrem alırlar fln?)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ortaokuldayken çok yapardım onu okulda her gördüğümden 10bin alırdım (bugünün 150bini gibi bişi) 4. veya 5. tenefüs kola felan alabilirdim :) özellikle para unuttuğum da yapardım. hiç borçlanmadan. valla ben sosisli-kola yerim. aralarda tost-çay, paraya ihtiyacım olduğunda ise paso biskrem, tutku yerim...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 freşa vişne + eti yulaflı are back for their revenge. ksdfkjsdf[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
5ergio Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 tüm simit-kolacılara katılıyorum deli bişi hele bi olay war anlatmadan edemicem hani kolayı alırsın hava soğuktur kola ondanda soğuk o anda refleks olarak 2 sn.de bir kolayı içersin sırf elin donmasın diye daha sonra o muazzam içeceğin nası bittiğini anlamazsın bile işte bööle bişey neys Simit-Kola rulaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 wazgeçtim :P [Bu mesaj Sly-One tarafından 09 Mart 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 [Bu mesaj Sly-One tarafından 09 Mart 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar