shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 küçük bir amfinin (doru mu yazdım bilmiorm) fiyatı ne kadar olur? küçük ve ucuz olan genellikle ne civarıdır yani fiyatı? bi de nerede satılır anadolu yakasında ? kadıköyde falan var mıdır?[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kadıköyde srv müziğe bak barlar sokağında. Güzel bir gitar portalı kadıköylüler için. :). Fiyatlar heralde 10 veya 15 watt alcaksındır. işte 80 dolar a fln alırsın en kötüsünü 1. el. Ama ben o paraya 20 30 dolar daha eklersen 2. el idare eder marshall anfiler alabileceğin kanaatindeyim. Bu arada bunlar elektro anfisi için akustikten anlamam.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu arada bu anfi yazılımı konusunda çeşitli söylentiler var. Bazılar ingilizcesi gibi ampli(amplifierdan geliyo), bazıları bunn tr ye yakınlaşmış hali amfi derler. Bazıları da benim gibi anfi derler çünkü böyle telavvuz ederiz. Yazma tercihi sana kalmış ama bunlardan birini yazarsan da kimse sana çıkıp ta yanlış demez.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 saol solonor.. peki bu elektro gitarlar bilgisayara bağlanabilio mu? benim elektro akustik bağlanıyodu da[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 elektro yu bağlaman için bir pedala ihtiyacın war sanırsam benim ki direk bağlanmio pedal gerek.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 direk baglanıo stereo kablo lazım çif hatlı olucak onutek giriş vbe çıkışa indircek bier de ek uç lazım iyi bi ses istiosna sadece akord faln yapcaksan mono bi kablo yeter[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 peki bu "mono" kabloyu nerden bulurum gitar dükkanlarnda fln olur mu (tünel dışında biyer söliin lütfen,orası baya uzak da (: )[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ya ben de bi elektro akustik gitar aldım evde anfi olarak dvd playera bağlı olan home theater ı kullanıyorum, acaba bi yerden elektrogitar anfisi bulup da benim gitarı ona bağlasam distorsion u kullanabillirmiyim? bi da elektro akustik gitar bilgisayara nasıl bağlanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yazıcıgolunun hemen girşinde soldaki dükkandan bilgisayara baglamak için ici ucu da ufak cıkış olan kablo istiosun 1,5 metredir zaten hemen weriolar.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 akustik gitara da distortion olmuomus..[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: DeamoN, 19 November 2003 21:06 tarihinde demiş ki: yazıcıgolunun hemen girşinde soldaki dükkandan bilgisayara baglamak için ici ucu da ufak cıkış olan kablo istiosun 1,5 metredir zaten hemen weriolar.[hline]bornozlu canavar adama "abi gitarı bilgisayara bağlamak için bi kablo varmış ondan var mı sizde" diye sorsam gülerler mi yoksa ahanda burda diye verirler mi? bi de müzik setine gitarı bağlamak için normal amfiye bağlanan kablo mu kullanılıyo[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sen orgu bilgisayara baglamak için de ve dikkat et 2 ucuda ufak ve tekli olcak bi de ufak ucu büyütmek içn bi parça alıcaksın olay müzik setinin mikrofon girişidne bitio giriş büyükse normal jag kullanırsın ama benim ki gibi küçükse uğraşma bile[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Solonor, 18 November 2003 21:00 tarihinde demiş ki: bu arada bu anfi yazılımı konusunda çeşitli söylentiler var. Bazılar ingilizcesi gibi ampli(amplifierdan geliyo), bazıları bunn tr ye yakınlaşmış hali amfi derler. Bazıları da benim gibi anfi derler çünkü böyle telavvuz ederiz. Yazma tercihi sana kalmış ama bunlardan birini yazarsan da kimse sana çıkıp ta yanlış demez.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. ehhe gereksiz bilgi=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 shap.. bence 7ender al bi daha amfi alma :-) bi kerede bitir olayı ekiekieki[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 fender anfilerden nefret ediorum marshall alınabilir ayen çoğu kişi marshall kullanılır tabi behringer laney faln gibi kaliteli şeyler de war[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 biraz önce yazıcıoğludan geldim. dediğin dükkana gittim sordum bi kablo gösterdi 25 milyon dedi ama hiç girişe benzemiyodu bi garipti yani hani televizyona anten takma kablosu olur ya ona benziyo işte. nedir ne değildir hiç resmi yok mudur bunun yardım yaf[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 iki tarafı da ufak çıkış olan kablo abi işte[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 o zaman adam başka bşi gösterdi. bu arada müzik setine gelince girişi hoparlörün bilgisayara girişi gibi. ne yapıym o konuda?[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ben chester marka bi amfi aldım pga-10 yazıyor üzerinde idare ediyor valla daha iyi olabilirdi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: DeamoN, 22 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki: fender anfilerden nefret ediorum marshall alınabilir ayen çoğu kişi marshall kullanılır tabi behringer laney faln gibi kaliteli şeyler de war[hline]bornozlu canavar 7ender gayet güzel markadır savurmayalım..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Ama Marshall ın Rullaz olduğunu da unutmayalım dimi kingpin. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 fender kötü demedim kingpin nefret ediorum dedim zewk meselesi yane..[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar