Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya arkadaslar allahınızı seversenız ortega da bır lanet flan war herhalde babası beddua mı etmıs nedır(hanı babaların bedduası tutar ya o olay) Bakın bendeden sıze soylıyım ortega yok fenere 3 yıllık ımza atmısta yok hoıjdonk la show tıme yapacaklarmısta Yalaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn! Inanmayın arkadaslar ben bır gs li olarak fenerli arkları uyarıyorum....[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK http://pages.prodigy.net/area512/matrix/mtrxposter1.jpg]MaTRiX Has You... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 tmm yenisin bari ilk uyarnı yapim ben caps lock acık olarak thread açma birde bu konuda varsa baska thread onun altına yaz mesela http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49110[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3goiSt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 fransua deiklerine +1 kardeşim adam yine kapris yapıcak klubü karıştıırcak ve dönücek[hline]ultrAslan Heryerde www.antikartal.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bence büyük bir hata orteganın geri gelme isteği kabul edilmesi.ne kadar gönülden oyanayabilirki,sürekli yönetimle arası soğuk olmayacakmı,hem taraftar hem takımım ortega hakkındaki düşünceleri negatif değilmiydi,fb'ye oyuncumu yok,iki tarafta yaladığını afiyetle yutuyor,bize laf düşmez derim ben.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 arkadaslar bırıncısı ben caps lock acık olarak yazmıdım thread bilerke yazdım ve ayrıca fenerli arkadaslara tek ir sey dıyorum o adam kapris yapar geldi daumla kargasa cıkartır daum da sınırlenır ondan sonra tmından atar daha sonra tazmint davası çar KABAK YINE FENERIN BASINA PATLAR...[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK M0rpheus Ne Demi$:F0llow Thé White RäßßiT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 lol fiz ortega gelicek taraftarı maçlarda gene gaza getircek çalım falan yani arası soguk kalmaz taraftarla falan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 fizban neden kı bunları anlatmak ıcın munnecımlıge gerk yok bıze bi tane gol attı havalara gırdı yok hareket yaparak orta acmalar kardesım bu harektelerı yaparsın onemlı olan macın kaderını degıstırebılmek.... YETKILILERE SESŞLENIYORUM :D[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bi adam maçın kaderini nasıl deiştirir solermisin? tabi orta yapcak çalım atıcak şov yapıcak gol atıcak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 olm ondan bahsetmıyorum adamı unlu oyuncu dıye aldılar adam mesela 2-1 mac adam macı 3-2 yapabılmelı o yuzden alınıyo benım bıldıgım boyle profesyonel adamlar........[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ya adam sow yapmasın bızde demıyoruz zaten burası mahalle macı degıl topu kacırınca ana bacı kufur ederler orda bısı dıyemıyolar en fazla ben bostum oraya neden attın dıyolar yanı hıcbısı dıymezler zaten deselerde anlamaz ortega cunku arjantınlı tabıkı yapıcak bakınız HAGI ;D yapsın artık o da adam efsane bea Gerceklerı Tarih Tarihi Gs YAsar[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Açın Fransua'nın (benım) onumu Fransua Geliyo... Ama fizban benı telegol kesmez ben MaratoN a çıkıcam... Erman Hocaaaaaaa Erman Hocaaaaa ßariz offfffffffside hocaa... Diye bagırıcam ortega gol atarsa...... ;D[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 arkadaslar bu arada ımzamdakı lınklere tıklamanızı onemle rıca ederım....[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hmm... hanım tüfeğimi getir arka bahçeye aslan postu giymiş ayı gelmiş...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 arkada aslan postu gıymıs ayı yok burda harbı kral ve ee ne demısler Bir Gunde Kral Olmadık Bir Gunde Tahttan Inmeyız... Uc Yıldız Sıze Bisi İfade Ediyo Mu Aha 3-0 olmus Zuhazauzhuaas.....[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 basbayaa aslan postu giymişsin biz sırtımızda o postla doğduk aslan dediğin adam akıllı davranır böyle yılışık yılışık tavırlar sergilemez[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yılısıklık yaptıgımı anlatan bır yazı cumlesı soyle kabul edııyım yılısıklık yaptıgımı ne demısım o zaman butun yazı yazanlar yılısıklık yapıyo... alla alla... Sozlerıne Dıkkat Et Biraz... Not:"Puuuuuuuuuu" Dıye actıgım topic icinde ozur dılerım...[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Fransua, 23 November 2003 17:36 tarihinde demiş ki: KABAK YINE FENERIN BASINA PATLAR...[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK M0rpheus Ne Demi$:F0llow Thé White RäßßiT gibi gayet kışkırtıcı bir laf ve imzanda "baadiiiciiik" yazması gayet de yılışıklık...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 üstelik seni hiç sevmedim... ha nicotinee ha sen...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tanmam tamam sıldım onları......... Sildim... Bencede onalr bir seye yaramıodu geyık sux...[hline]:D:):(:D Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar