Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 16 yaşında egitime başlıyor melee magthere de 10 yıl eğitim görüyor ve menzo dan kaçıyor underdarkta 40 yıl geçiriyor sanırım yer yüzüne çıktıktan 2 yıl sonra falan Bruenor la tanışıyor Crystal Shard dan starless night a kadar 10 yıl geçiyor sanırım eiege of darkness ile passage to dawn arasında da 8 yıl var ondan sonrasını bilmiyorum[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu kitapların orjinalini nerde bulabilirim (drittz in ilk üçlemesi yanlış hatırlamıyorsam türkçeye çevrilmişti ve bence herşeyin orjinali makbuldür)[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 seçkin kitapevleri ve internet sitelerinde[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar