eddy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Arkadaşlar ben bu Deceit'e nasıl gidebilirim nebula bir çok kişiye sordum ama kimsede markı yok. Normal yollarla nasıl gidebileceğimi biri anlatırsa çok iyi olur.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 http://www.ultimatr.com/ soldaki menüde altta haritalar var oraya gir "Zoomlanabilir dinamik Ultima Online haritasına ulaşmak için tıklayınız..." yazıyor, buraya tıkla çıkan haritada gördüğün beyaz adada deceit in girişi yani ulaşım ancak gemiyle öbür oyunculardan deceit e gate açmalarını istemek daha akıl karı olacaktır[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 çok saollasın monglowdan gemiyle gitmeyi deniyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkam15 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 off off ben aslında hep nebula oynardım ama işte böyle sorunlar yüzünden sylveria ya geçtim but şimdi yine nebula dayım i love nebula.... (arkadaşlar biras duygusal mesaj yazdım nolur kızmayın) :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar