MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bu level cdlerinde ne var bilmiyorum. Lg 52x bi tane cd-romum vardı ona takıyorum aynen şu sesler geliyo cd-romdan "VRRRRNNNN! TRAK! VRRRNNNN TRAK!" bunda okumayınca gittim diğer bilgisayarımdan 50x Asus söktüm secondary olarak taktım onda da aynı problem nası çözülür bu problem?[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMe
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 2 sürücüde de okumuyorsa cd bozulmuştur çizilmiştir vb, eski cd ise bozulması çok olası :)[hline][i]Wow - MM
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yeni zamanlarda (1-1.5 yıl arası) çıkan tüm cdlerde yapıyor.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMe
Predator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Ya bendede 50x Asusta yapıyordu Level cd lerinde. Sanırım Cd-Rom eskidikçe oluyor. Level cd leri genelde sıkıştırılmış dosyalardan falan oluşuyor onunda etkisi olabilir okuma zorluğu konusunda. 52x Asus aldım yeni 3 ay önce hiç sorunum yok öyle.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bene de öyleydi level cdleri ya ![hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i]
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 benim LG yeni ama ya?[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMe
Moncain Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bilgisayarı ilk aldığım zaman level alıp cd sini taktığımda bendede öyle yapıyordu.Hala yapıyor.Cd romdan değilde başka birşeyden bence.Fanı falan acayip kasıyor.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock:
Öne çıkan mesajlar