DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ehe adama bak.. londraya gidio paticiği düşünüo ya ben lodraya gidim de paticik 1 ay köşede kalsın[hline]bornozlu canavar
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hehe, ama adam dünya görmüş. artık umursamıyor öyle yabancı ülke fln..[hline]
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hadı hayırlı yolculuklar[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 OKy hastings gayet güzel bir liman şehridir .. :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 birazdan çıkıcam evden.. kingpin sırf senin için hastingse bi gidicem:D birde keningtonda lord of the rings müzesi varmış orası kaçmaz.. bu arada kingpin senin doğumgünün bu günlerdeydi sanırım..eğer öyleyse kutlu olsun şimdiden..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 teşekkür ederim =P canım benim Allah kavuştursun[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Hastings e gidersen eğer kesin yanınada fotoğraf makinanı alırsın sen bi kaç fotoğraf falan patlat nolur özlemişim oraları pier i falan bekliyoruz ingiltere fotolarını ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Hadi hajim fotolarini gormek uzere.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ii yolculuklar...[hline]Grandmaster Welet...
Öne çıkan mesajlar