jany Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 arkadaşlar grubun 9 aralıkta yeni albümü Splinter çıktı ama türkiyede hala hibiyerde rastlayamadım..gören bilen var mı?[hline]...is there a life after birth?
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 abi şaka mı yapıyosun 9 aralık demişin ben mi yanlış okuyorum. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 değişik valla[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 LOL hakkaten tarih şaşmış[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ehe 9 aralik diyosan bulamaman gayet dogal zaten. senin tarih ilerden gidiyo galiba. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 öyle demeyin belki adamın zaman makinesi vardır ileri geri gide gide tarihi şaşırmış 1 ay öncesine gelmiştir :D[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
jany Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 yani bi hata bu kadar mı yüzüne vurulur insanın? ayıp yaw 9 kasım olucaktı o..[hline]...is there a life after birth?
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yok abi ben şaşırdım ya aralık ne alaka dedim ezmek falan ne haddimize abi. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sürçmüş işte adamın dili :), esas sadede gelin siz var mı albümden haber :)[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.
Öne çıkan mesajlar