Escobar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 [hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Pearce sen bir numarasın be!!! :-D Jedilığın 10'da 9'u da kaçmak galiba. :-P (Aloo, pearce ne zaman guilde gelcen, hala üye olmadın??)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ula sizi biraktim gittim diye adam can sıkıntısından jedi oldurmus eheh[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Wöh bravo.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yakisir, daha nice nicelerine insallah.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bravo :),Long live the empire![hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 tebrikler..bi de konu ile alakasiz ama class in ne oluyo ve elindeki silah in adi nedir cok degisik bisi gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 commando silahta flame thrower[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Burdan görünce oyunu cnm çekiyor girince soğuyorum sattım zaten artık.Ellerine sağlık bu arada.[hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 daha hic bh misson almadim jedi miss i bulmak icin novice bh olmak yetiyor mu bende olduriim bi kac tane...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 En az investigation 3 lazim o zorlukta mission alabilmen icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 SOEnin en buyuk hatalarından biri de bu gunndan duyduguma gore millet sırf investigation kolonunu doldurup jedi mission arıyomus ne salak herifler insan master bhye falan verir boru diil jedi avı bu[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar