Neveziah Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Start game as usual. Prior to entering each of the following cheat codes, go to the [Main Menu], go to the [Statistics] sub-menu, go back again (pressing DELETE), and finally enter your desired cheat. bu ne demektir ya Main Menu'den Statistics'e gidiyorum ikinci menüye giriyorum.sonra delete duşuna basarak geri main menuye dönüyorum,şifreyi yazıyorum olmuyor.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 delete e basarken veya basılı tutarken backspace ile gerideki menüye dönmeyi dene[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 e şifreleri verseydin de biz de yararlansaydık. ya da verme vazgeçtim ohaaa ne güzel oldu diyip gaza gelmek daha iyi.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar