quamor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Simdi Half Life yuklemek istedim makinama ama makinamda XP var vede programi calistirirken şoyle bi hata veriyo nasil duzeltebilirim? Half-Life programının, Windows'un bu sürümüyle bilinen bir uyumluluk sorunu vardır. Windows'un bu sürümüyle uyumlu bir güncelleştirme için, Sierra ile bağlantı kurun.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Ya tamamda bunun Internet bolumunde ne ı$ı var Pc Oyunlarına açsana yadam XPden kaynaklanıyorsa Donanım Yazılım BOlumune.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Oyunu kurduktan sonra update et.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar