Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saldırılar konserleri etkilermi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ne yazık ki etkiliycek.
yani şuanlık daha somut bişey olmadı, ama bence olma ihtimali yüksek,
üzgünüz[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Mesaj tarihi:
helloween'i bilmem, ama dream theater gelir. çünkü şubata kadar derenin altından çok sular akar...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
valla gelmezlerse saçma olur çünkü bu bomba işini yapanların hedefi adam öldürmek değil..belli kesim adamı öldürmek..yoksa dalarsın bir camiye veya pazara iki katı adam ölür..onların amacı başka..konsere bomba atmazlar yani..tabi bu benim fikrim..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
adamların amacının adam öldrmek olmadıgını ben de biliorum ama korkmamın sebeblerinden biri de bu!
öyle ki bu durumda gelen gruplarından hangi milletten oldugu çok önemli oluo.[hline]a.k.a wicked
Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki:
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.
Mesaj tarihi:
valla amerika olayı bozabilir işi..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
Belki şubata kadar daha kötü saldırılarda olur nerden biliosunuzki
işalla olmaz tabi buarada ama
yani kimse bişi bilemez bence iptal olur gibime gelio bu aralar bilet almayın derim[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Mesaj tarihi:
daha önce trdeki saçma salak olaylar yüzünden iptal edilen onlarca konser var
benim hatırladığım sepultura depremden gelmemişti, bu satanis olayları yüzünden de bayaa grup konser verememişti
yakında olabilecek konserlerde de kıllık çıkabilir yani[hline]consume the forsaken
  • Yeni Oluştur...