Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Listeyi devam ettirin ama çok abartmadan:) Deneyip denemediğinizde yazın İlkini ben yazıyorum(denendi süper) Telefonu açıp 146 yı çevirin efengler süper[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 2.De benden(denendi gibi ama tam dolu ile denemedim) Deodorantı yere koyup çiviyi üzerine tutturup uzakdan vurmak ile deodorant kutusunu delmek[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 3. Çakmak patlatmak(iki türlüsünüde denedim süper ama tehlikeli:) ) Çakmağı yere koymak boncuklu tüfek ile kırılana kadar(yada havalı ile;) ) ateş etmek sonra aniden genleşme sonucu soğuma ile oluşan bembeyaz atom bombası patlaması şekildeki bulutu izlemek Çakmağı ateşe atıp fıymak sonra BAAM sesini dinlemek[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 21 November 2003 17:23 tarihinde demiş ki: 3. Çakmak patlatmak(iki türlüsünüde denedim süper ama tehlikeli:) ) Çakmağı yere koymak boncuklu tüfek ile kırılana kadar(yada havalı ile;) ) ateş etmek sonra aniden genleşme sonucu soğuma ile oluşan bembeyaz atom bombası patlaması şekildeki bulutu izlemek Çakmağı ateşe atıp fıymak sonra BAAM sesini dinlemek[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Masallah el bombasi mubarek.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 adamın nicki boşu boşuna chemical diil abi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Onu bırakın 146 yı denedinizmi:) en güveniliri o ve listeye ekleme yapmıyanları kınıyorum *kın* Bide astral seyahati denemek isterim deniyemedim [hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 21 November 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 146 yı denedım eğlenceli diil pekde güzel yanı efektler faxı arayıncada aynısı oluyo hatta en çok yapmak istediğim şey heralde çatır çutur potaya smaç basmak hehe ama henüz okadar zıplayamıyorum bigün oda olcak işalla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Diilin tamamen kuruyuncaya kadar ağzının dışında tutmak.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Deep kesinlikle listeye uyan birşeydi:) süper denicem ehue[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 evin fayans olan yanıcı maddelerden uzak bi yerine kolonyayla çeşitli efektler yap yak[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 süt ve fantayı karıştırın, hepsini için (sıkıysa :P)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 agzını ve burnunu nefes alamıcak şekilde kapa 15-20 dk bekle :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 1 bardak çaya 1 tatlı kaşığı tuz koy iç okula gitme[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hoparlör olan biyerde mesela konser istiklal marşı gibi cep telefonunu hoparlörün yanında çaldırmak ahaha iğrenç oluyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 jackass özentisi olaraktan 3-4 metrelik bi yerden betona atladım ufak bişi bu, bugun de okulda koşuyodum ark tan kaçıyodum hızımı alamadım durmak için duvara ayağımı koydum alçıpan miş çatırt diye ayağım öbür taraftan çıktı ehuehe sonra subway e votka götürdük, fanta+cola+sprite+diet cola+votka yaptık süfer oldu, meclis te kaykay tayfasında ufak bi eleman var aldık bunu en büyük asker bizim asker nidalarıyla salıyoz havaya yerden en az bi 6-7 metre yükseldi çocuk yere yapışcaktı son anda benim jeton düştü de yakaladım ehehe :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 zuhaaha alçıpan olayına koptum avuçiçleribizi dizlerinizi kırmadan yere değdirin vücudunuz esken diilse deli gibi bi acı olucak ona dayanın bakalım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 1500 en olmadı 1000 parçalık puzzle yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 oha onları hayatta yapamam benım gibi sabırsız bi insan özellikle yaparsamda zaten çerçeveletirim öle yapmak lazım valla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 60x90 tablo çıkıyo sonunda herhalde çerçeveletçen:) benim yerde duruyo arada canım sıkılınca oturup yarım saat yapıorum 1 ayda 500 parça falan oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 of abi hiç kasamam varya para verseler yapmazdmı heralde :) helal olsun valla 1 ayda sadece 3 te birini yapıosun gerçi sonlara doğru çok daha hızlı gidersin ama 1 ay bile bi puzzle için çok bea[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 :) hiç bitmese keşke beyinsiz bi halde parçalara göz gezdirmek benim için muazzam bi zevk. zaten bitsin diye uğraşırsan eğlencesi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 balkondan eğer yüksek bir katta oturuyorsanız (ehe ben 11. kattayım ama 4+ katlarda oluyor genelde) arabalara veya insanlara su bombası veyahut yumurta atmak :D[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 forum başlıının hayatta denenmeMEsi gereken şeyler olarak deiştirilmesini istiyorum :) bu arada çakmaklara bi eklenti: çakmak elle tutulur, ve son hızda sert bi zemine fırlatılır... şahsen denedim... elimde çakmak vardı... annemle de tartışıoduk çok sinirlendim yere fırlattım patladı =) boşmuş iiki ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Şimdi söliyceim müthiş bi şi yanlız dikkat edin sınırlarınızı bilin yoksa çok kötü şekillerde sonuçlanır!! Boynunuzun böle iki yanında narin damarlarınız vardır, beyne gider. Bunlardan birini parmağınızla (abartmadan) bastırarak keserseniz uykunuz gelir. Diğerini aynı şekilde keserseniz kafa olursunuz. Yanlız şöleki damarın sonunu bulucam flm diye uğraşmayın hafif bastırın. Çok uzunta tutmayın sonunda ölece uyuyup flm ölürsünüz...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ufak bi poşetin içine şu futbolculara felan sakatlaninca sıkıtklari soğutucu spreyden sıkın derin derin çekin içinize hoş bi deneyim ama alkollüyken felan fazla abartmayin bizim bi arkadaş 15-20 dakka etrafi görememişti[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar