Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su anki nickiniz nerden akliniza geldi ve ilk nerde kullandiniz?

Foxx

Öne çıkan mesajlar

Sene 2000
8.sınıftayım.Dinlediğim müzik ve kıyafetlerim yüzünden okuldaki insanlar beni çılgın olarak isimlendiriyor.
O yüzden nickim bu.İlk MiRc de kullandım.Biliorum MaD delidemek ama olsun...[hline]You will never be strong enough!
You will never be good enough!
You were never conceived in love!
You will not rise above!

Sosyal ağlarda paylaş

Sene 97 falan olmalı.Cs ye başlamıştım yeni yeni.millet isimlerini yazıordu boyle yok kafa.iken alpırasayı koyucu falan filan dengesiz dengesiz nickler vardı.Ben de bir isim koyayım dedim kendime.Razeo bir isimdir zaten aklıma geldi bende koydum.Ve hiç deiştirmeden heryerde bu nicki kullanıorm 6 senedir.[hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

x-menin tvlerde ilk ciktigi zamanlardi elinden parlayan kagitlar atan adami gorunce ve hele o uzun sacli sakalii karizma haliyle tamam dedim bu benim adamim daha sonra mailimi alirken gambitin coktan alindigini ogrendim ve bende okulumun basharflerini koyup gambitds oldum
ilk defa 2001 yilinda ilk kez counter oynarken kullandim :) :) :)[hline]what needs revealing
Sosyal ağlarda paylaş

seneyi hatırlamıorum ama age of empires I in son dönemleri II'nin başı gibi bi age of furyası baş göstermişti bizim arkadaşlar arasında..ben de kapılmıştım tabi..ilk o zamanlarda ^^JaNiSSaRy^^ ydi..sonra nette kız arkadaşım kısalttı jany die seslenmeye başladı kaldı öle..
çok mu romantik oldu ya? :-P :-p[hline]...is there a life after birth?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nick konusunda gerçek bi beceriksizdim.Sene 99 falan prizma.net'de chat yapıyorum ama nickim bi xxx oluyor bi x_men bi President (en uzun kullandığım) daha sonra ben irc'yi bıraktım zate geri bi geldim 3-5 ay sonra hemen birileri kapmış ama o zaman o nickin şekli var Bursa,istanbul(sop) ve ayna (@op)tum.Daha sora dedim zate ne lam bu büle yabancı isimler adım ne hasan emre hadi dedim hepten de kabak gibi olmasın araya bi s soktum ama herkes adımı hasan semre sanıyor :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu niciki elfçeden türettiydim... Barrowdowns da geziniodum... Öle elfçe ismini örenme hedesi vardı tıkladım... Gal.... (bilmemne) çıkmıştı... Ordan sonra az daha fince cart curt bunda karar kıldım... ii güselde biraz telaffuzu acaip onun için alternatifi Gaal.... Bana çou arkadaşım GaaL der... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo 1 oynamaya yeni başlamıştım o zamanlar net falan yoktu tabi bilgisayarda.. Ama bi gün babam elinde 40$ a almış olduğu internet paketiyle gelince eve ben de icq fln chat ortamlarına daldım.. Nick ne koyabilirdim?? Tabiki en sevdiğim oyun diablo bana bu konuda yardımcı olacaktı.. Hemen bakındım bi yaratık buldum adı Rotting Carcass'tı kolpa bi yaratıktı ama adı hoşuma gitmişti. Carcass CaRCaRaS olarak değişti ve bu günlere geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...