Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gidip aylık dial upa 300-400 mılyon werıpte burda gelip "ooo cok zamlanmıs 60mılyona cıkmıs cok mok" dienlere sunu dıorum: Az gezeleyin. Bu arada cafelere iyi oldu bu 2mbit 450mıl. en sonunda akıllı bırsey yaptılar dank etti kafaları bu dewlet az kafayı calıstırsa cok para kazanır ama işte allah herkese zekayı eşit dagıtmıor.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 güzel olmuş. benim telefon faturama yetişmesi baya vakit alır bunun :) 256 alcam :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Çok saçma olmuş. Hayır bana koymaz 256 yaptırırım 128 i ama 128 kalmaz fiyatlar böle olursa haberleri yok. Kimse 20 mil için 2 katı hızı reddetmez[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hala anlamadınız olayı bu tarife açıklanmadan önce diyelim 1000 adls müşterisi vardı bunların hepsi 128k kullanıyordu gelir 40 milyar giderde x di şimdi gelir 80 milyar gider gene x,mantık aynı süğer market mantığı hani tansaş reklamı vardıya hanım bahçe makasını ne yapacaksın biz kahvaltılık almaya geldik diye işte yaptıkları millete bahçe makası aldırtmak[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Benim açımdan iyi oldu 170 verecektim şimdi 87 vericem belki 512 alırım :D[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bu Adamlar bide kurulum ücreti alıcaklar utanmadan. Sadece Sinyal gönderecekmişler 15inde o kadar . Eve kimse gelmeyecek . Modemin Işıgı yanacakmış sinyal gelirse o kadar . 60 milyona bi ışık görecez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Virus, 21 November 2003 20:16 tarihinde demiş ki: Benim açımdan iyi oldu 170 verecektim şimdi 87 vericem belki 512 alırım :D[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo allah gözünü doyursun e tabi yılların abazalıgı bi anda patlıyosun bizimde sakaryada 256 var 512 ye cıkartmaya calısıcaz simdi :) istdeki suan 128 artırmam sanırım 4-5 gun sakaryadayım zaten[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 E doğal karşılaman lazım ve dyna şuana kadar ödediğim paraylan kendi telekomumu kurmuştum :) binadan biri daha var onlan anlaşırsam daha sağlam bir baglantıda alabilirim :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=8740 Yapılan zam hakkında oldukça güzel bir yazı adamlar baya karlı çıkıyorlar püf.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Mighty_THoR, 21 November 2003 19:40 tarihinde demiş ki: hala anlamadınız olayı bu tarife açıklanmadan önce diyelim 1000 adls müşterisi vardı bunların hepsi 128k kullanıyordu gelir 40 milyar giderde x di şimdi gelir 80 milyar gider gene x,mantık aynı süğer market mantığı hani tansaş reklamı vardıya hanım bahçe makasını ne yapacaksın biz kahvaltılık almaya geldik diye işte yaptıkları millete bahçe makası aldırtmak[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Birader sen anlamadın galiba. Bahçe makası mı kardeşim bu. Ha senin mantığıyla yaklaşırsak, veririm bahçe makaslarını geri, elektrikli testere alırım.. eheh[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar