BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Evet tezgahı açıyorum gel hanım ablam, bacım, cici hanımlarım geel elimde Oriflame ve Avon ürünleri var isteyene katalog vs temin edilir hatta özel günler yapalım size ürünleri tanıtiim, maksat paticikten dünya güzelleri çıkarıp biraz da harçlık çıkartmak beyler sizlere de traş setleri, saç bakımı, cilt bakımı, deodorant ve parfüm çeşitlerimizi gösterelim bana sorarsanız "sen kullanıyormusun" evet kullanıyorum ve mutluyum ayrıca çeşitli kampanyalarımız da olmuyor değil hani bilgi için özel mesajdan ulaşın[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 :D kakala bozuk urunlerı bakalım elınde kaldı dımı[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bilakis dükkan işletmiyorum ki stok patlasın siz isteyeceksiniz ben getirtecem...[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
quamor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sen git işportaci ol. ne işin var burda. gerci bi şe de satamazsin ya.[hline]ben almiyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hazır bayan üye sayımız artmış muhabbeti koyalım maksadı ile açılmış buram buram çakallık kokan bir topic babacumdan hiç beklenmeyecek bir haraket zira uni de kazandıgı bölümün diğer bir adı huri cenneti pehh pehh[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 arkadaş spider man oldu duvarlara tırmanıyo...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: LvL_Sabo, 17 November 2003 03:14 tarihinde demiş ki: arkadaş oldu duvarlara tırmanıyo...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [hline]Grandmaster HamburgerSam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.[Bu mesaj DynamicK tarafından 17 November 2003 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 haa demi cebimi doldurdum işim gücxüm bitti kız akldıracaz bir kere kız olduğu zamanmonu gezdirmek gerek, gezdirmek için cebimin dolu olması gerek, dolu olması için para kazanmak gerek, para kazanmak için müşteri bulmak gerek isteyene iktisat ders notları veya inklap tarihi ders notları da satabilirim :) hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 spider man hocanın verdigi yumuşak dans kurslarına mı yazıldın hiç böle görmemiştim seni babo cuum[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yok öle bişey külliyen yalan[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sanakolaygelsin[hline] ..scripta manent
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 euhuehu bende XTRcılara özel olarak; -Yüzün donmasını engelleyen,kanamayı kesen,yaraların iyileşmesinde yardımcı olan.Sivri sinekleri ve diğer haşeratları uzak tutan minik tüpcüklerden satıyorum. Yok mu alacak Xtr cı? 7M/Tane[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 mumi ne bu vazelin mi? ehuhe olm marka falan versene belki alan olur ben dahil[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 efenim yeni ürünümüz geldi ilk olarak bayan üyelerimize sunuyoruz[hline]Bastonu bildim ben!Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 LOL Çok iyi ya ahahah[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ohaa o ne be şöle ii kamuflajlı bişiler bulursanız derste kullanılcak şekilde bizm kızlar kesin alır derim[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Öne çıkan mesajlar