Peradur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ne kadar igrenc bir durum ya! sabah saldırı haberiyle uyandım, bütün gün ne moralim yerindeydi ne de aklım. insan degil bunlar, gerizekalı igrenc mahlukatlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 geçmiş olsun.. ne diyeyim adamlara zilyon tane küfür kombinasyonu kurdum..[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 allah bildiği gibi yapacaktır onları siz allaha bırakın. Gawain büyük geçmiş olsun abi. Acil şifalar.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bugün de biyoloji dersinde kan grubunun asıl öğrenildiği hakkında deneyler fln yapmıştık plazma fln garip oluyorum bayılanar fln vardı laboratuarda[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 elımden gelen bısey varsa yapa bılırım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 çok çok geçmiş olsun acil şifalar hakkaten kan fln lazımsa verelim ama benimki A rh+ zaten genelde bulunabilen bi kanda her tür kan bulunabilio nasılolsa paticikte[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun arkadaşına umarım ciddi bir durumu yoktur diğer yaralılar içinde aynı şeyi umuyoruz.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun.Arkadaşına acil şifalar. Ya bu olayı yapanlar insan değiller o kesin ama kimdir nedir bunlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 acil şifalar büyük geçmiş olsun umarım çabuk sağlıgına kavuşur[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun arkadaşına, ve sana...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yoğun bakımda şuan.Dua ediyorum en kısa zamanda kalksin diye.Olan hep bize oluyor.[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bugün calculus dersinde bir sarsıntı birde ses ardından koridorda kızların koşuşması ... Taksimdeki patlamayı duyduk sanırım bizde okul haliç kıyısında cibalide.. O an aklıma geldi böyle birşey olduğu tüm dersi waptan haber aramakla geçirdim fakat ders bitip ara werdiğimizde duyduklarıma inanamadım nasıl bir müslümanlık inancıdır bu? Allah'a inanmıyorum ama cidden eğer warsa bunları yapanların belalarını versin. Yinede Arkadaşın için dua edicem Gawain umarım ufakta olsa bir katkım olur... =([hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 İstanbulda olsaydım eğer kesin kan verirdim.. 0 rh negatif.. büyük geçmiş olsun..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bir haber var mı arkadaşından? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 çok bencilce bi davranış olmuş ama acil şifalar herkese.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Yogun bakimda haber bekliyorum. Allahtan korumuş ana kapıdan girmişler egerki yandaki kapıdan girselerde çok kötü olacakti.[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 abi çok geçmiş olsun... ben ankaradayım ona rağmen dün bütün gün ruh gibi dolaştım okulda.bunu yapanlara edilebilecek hiçbir küfür,hakaret yok.. onu bile haketmeyen yaratıklar bunlar..tekrar hepimize geçmiş olsun..[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmiş olsun!! Acil şifalar dilerim.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Allah bunları yapanların hepsinin belasını versin! dün sabah okuldan erken çıktık ve eve giderken dikkatimi yoldaki ambulanslar çekti,sürüyle ambulans vardı eve gidince öğrendim tvyi açar açmaz karşımda kapkara tek baçağı kopmuş bi ceset gördüm çok kötü oldum bgn bile hala kendimde değilim... tüm yaralılara acil şifalar ve ölenlere rahmet,ölenlerin yakınlarına da başsağlığı diliyorum...[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmiş olsun dileklerimle....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 geçmiş olsun.. Saldırıyı gerçekleştirenler bırak insanı hayvan bile olamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Gawain bizide haberdar et burdan haber aldığın zaman merak ettik acil şifalar valla tüm iyi dileklerimiz arkadaşın için bian önce iyileşmesi umuduyla tekrar geçmiş olsun[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Obscura ve tüm iyi niyetlerini gösteren herkese sonsuz teşekküler inanın haber gelsin sizi haberdar edicem.Bankadaki arkadaşlarım ölü sayısının saklandigini söylediler orda sadece 22 yakın ceset görmüşler.[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 banada öle geliodu ve ondan korkuyodum çünkü çok fazla insan çalışıyo orda okadar az yaralı ve öllması şaşırttı HSBC binası enkaza da dönmedi yanı yıkılmadı bütün yaralılar yada cesetler ordadır yani neyse ya karamsar olmayalım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar